Ο Γεωργιάδης καλύπτει τον δήμαρχο Άργους που αποκάλεσε προδότη τον Μπουτάρη (Video)

Ο Γεωργιάδης καλύπτει τον δήμαρχο Άργους που αποκάλεσε προδότη τον Μπουτάρη (Video)

«Τι θέλετε να κάνουμε, να τον δείρουμε;» διερωτήθηκε στο κανάλι της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης για το ex officio στέλεχος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, που είχε αποκαλέσει «προδότη» τον Γ. Μπουτάρη.

Απέρριψε το ενδεχόμενο παραπομπής του κ. Καμπόσου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Παρά του ότι ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών σχολίαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» για τον Γιάννη Μπουτάρη, αναρτώντας το βίντεο της επίθεσης κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης από ακροδεξιά σελίδα του Facebook, ο κ. Γεωργιάδης φρόντισε να τον καλύψει και να ξεκαθαρίσει πως δεν θα τον… δείρουν κιόλας.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο κανάλι της Βουλής σχετικά με την απλή αποδοκιμασία της ΝΔ κατά του κ. Καμπόσου, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε αρχικά: «Τι θέλετε να κάνουμε, να τον δείρουμε; Κατέβασε την ανάρτηση. Είπε ότι δεν την έκανε ο ίδιος και πως την έκανε συνεργάτης του, δεν είμαι δικαστής για να τον κρίνω». Πρόσθεσε δε ότι ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει, ενώ κατέληξε λέγοντας: «Είπε ότι δεν τον εκφράζει και αποδοκιμάστηκε δημοσίως από το κόμμα του. Τι άλλο να κάνει…».

Βέβαια, υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις για το αν ο κ. Γεωργιάδης φορούσε τελικά τον τήβεννο του δικαστή στην περίπτωση που στέλεχος της πλειοψηφίας επιδιδόταν σε χαρακτηρισμούς, όπως αυτούς που χρησιμοποίησε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter