O Γιάννης Μαντζουράνης βάζει στη θέση του τον Άδωνη για την Μαρέβα (Photo)

O Γιάννης Μαντζουράνης βάζει στη θέση του τον Άδωνη για την Μαρέβα (Photo)

Μια σκληρή ανακοίνωση στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, που προφανώς θεωρεί ότι στις αρμοδίοτητές του είναι να “υπερασπίζεται” την σύζυγο του Προέδρου, γράφοντας και ψεύδη, εξέδωσε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης. 

Ο Γιάννης Μαντζουράνης εκπροσώπησε νομικά τον Κώστα Βαξεβάνη στη δίκη με την κυρία Ευγενία Μανωλίδου και το δικαστήριο   τον κήρυξε αθώο για τη συκοφαντική δυσφήμιση της Ευγενίας Μανωλίδου, λόγω έλλειψης δόλου.

Ο πρόθυμος Αντιπρόεδρος κοντά στη δική του σύζυγό βρήκε μια ακόμη αφορμή να κάνει μια αβάντα και στην κυρία Μαρέβα, καταλαβαίνοντας προφανώς ό,τι τον βόλευε από τα όσα είπε ο Γιάννης Μαντζουράνης:

 Από την πλευρά του ο γνωστός δικηγόρος έβαλε στη θέση του τον αντιπρόεδρο της καρδιάς μας, διευκρινίζοντας:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζεται ότι:

α) είναι ανεπίτρεπτη η στοχοποίηση οποιουδήποτε ανθρώπου είτε είναι πρόσωπο της επικαιρότητας είτε είναι ιδιώτης.

β) Η στοχοποίηση ενός ανθρώπου διαφέρει από τον δημόσιο έλεγχο της συμπεριφοράς του, ιδίως όταν είτε είναι δημόσιο πρόσωπο είτε συνδέεται στενότατα με δημόσια πρόσωπα με εξ αίματος ή εξ αγχιστείας συγγένεια.

γ) Στις σύγχρονες δημοκρατίες ουδείς είναι υπεράνω υποψίας, όλοι υπόκεινται στους νόμους και στον έλεγχο εφαρμογής των νόμων, που γίνεται από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς και από τους δημοσιογράφους.

δ) Κατά συνέπεια, είμαι εναντίον της στοχοποίησης της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη και της κ. Ε. Μανωλίδου καθώς και όλων των γυναικόπαιδων, αλλά υπέρ του δημοσίου ελέγχου της συμπεριφοράς τους και προεχόντως της προέλευσης των περιουσιακών στοιχείων τους.

Η αρχή της διαφάνειας δεν επιδέχεται εξαιρέσεις, ουδείς είναι στο απυρόβλητο, πολύ δε περισσότερο η «σύζυγος του Καίσαρα», η οποία δεν αρκεί να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια.”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter