Ο Γιάννης Μπουτάρης το ‘πε και το ΄κανε: Δεν πήγε στη μαθητική παρέλαση

Ο Γιάννης Μπουτάρης το ‘πε και το ΄κανε: Δεν πήγε στη μαθητική παρέλαση

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης δεν παραβρέθηκε στη φετινή μαθητική παρέλαση όπου τον εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έχει δηλώσει κάθετα αντίθετος με τις μαθητικές παρελάσεις σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Θεωρώ ότι οι μαθητικές παρελάσεις είναι πέρα από κάθε λογική πια. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν γίνονται μαθητικές παρελάσεις, με εμβατήρια στρατιωτικού χαρακτήρα. Δεν θα πάω φέτος», είχε πει ο κ. Μπουτάρης, προσθέτοντας:

«Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος στην μαθητική παρέλαση, η οποία γίνεται στις 27 του μηνός. Δεν πηγαίνω. Μία φορά πήγα για να δω τον εγγονό μου. Και πήγα να τον δω πώς περπατάει, δεν πήγα να τιμήσω την μαθητική παρέλαση».

«Φυσικά, όλοι οι γονείς και παππούδες πάνε για να δουν τα παιδιά, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός, ότι μία τέτοια παρέλαση καλλιεργεί στρατιωτικό πνεύμα και το καλλιεργεί άσχημα. Δείτε πώς περπατούν σαν “ρεμπέτ ασκέρ” όλοι», είχε δηλώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter