Ο Γιάννης Μώραλης αναλαμβάνει πρόεδρος του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Μώραλης αναλαμβάνει πρόεδρος του Ολυμπιακού

Μετά την παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχωρεί από την προεδρία του πειραιώτικου συλλόγου δίνοντας το χρίσμα στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».

Την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη αποδέχθηκε λίγο αργότερα ο Γιάννης Μώραλης.

Η δήλωση του κ. Μώραλη:

«Ως Δήμαρχος Πειραιά αναλαμβάνω την ιστορική ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στο σύλλογο της πόλης μας και στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας. Για το λόγο αυτό τίθεμαι στη διάθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προκειμένου μετά την τιμητική πρόταση του Προέδρου να στηρίξω την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας, για τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο φυσικός ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όλοι οι Ολυμπιακοί απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ομάδα μας είμαστε παρόντες και ενωμένοι σαν μια γροθιά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter