Ο Ιανόνε εγκαταλείπει την Suzuki για την Aprilia;

Ο Ιανόνε εγκαταλείπει την Suzuki για την Aprilia;

Η Suzuki επιβεβαιώνει την διακοπή της συνεργασίας της με τον Αντρέα Ιανόνε στο τέλος της σεζόν. Ο Ιταλός πιθανόν να συνεχίσει με την ομάδα της Aprilia την επόμενη χρονιά.

«Η εργοστασιακή ομάδα από το Hamamatsu θα συμμετάσχει με τον Αντρέα Ιανόνε ως το τέλος της σεζόν του 2018 και μετά σταματά την συνεργασία μαζί του Ιταλό στο τέλος της σεζόν» αυτό ανακοινώθηκε στο επίσημο site του πρωταθλήματος MotoGP (MotoGP.com).

Μετά από μια δύσκολη πρώτη σεζόν με τη Suzuki Ecstar το 2017, ο Ιανόνε ξεκίνησε την χρονιά του 2018 έντονα, παίρνοντας τους βαθμούς από δύο συνεχόμενους τερματισμούς στο podium στα Grand Prix στο Circuit της Αμερικής και την Jerez.Ωστόσο, στον αγώνα στο Mugello, ο 28χρονος είπε ότι αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία του με την Suzuki κάτι που η ομάδα έχει επιβεβαίωσε στις 8/6.

Οι ερωτήσεις που προκύπτουν είναι δύο: Ποιος θα αντικαταστήσει τον αναβάτη από το Vasto στην Suzuki για το 2019; Και για ποια ομάδα θα οδηγήσει εκείνος την επόμενη χρονιά.

Στην πρώτη ερώτηση η απάντηση είναι πολύ πιθανόν να έχει το όνομα του Ντάνι Πεντρόζα, που έφυγε από την Honda μετά από 18 χρόνια.

Όσο για τον 28χρονο οι φήμες θέλουν να μετακινείτε στην Aprilia από το 2019 (και για δύο χρόνια), μαζί με τον Αλέιξ Εσπαργκαρό. Μετά από έρευνα στις Honda, Ducati και Yamaha η επόμενη επιλογή φάνηκε να είναι η Aprilia, δεδομένου ότι η ομάδα από το Noale θέλει έναν Ιταλό αναβάτη που φέρνει αποτελέσματα. Άλλωστε τον γνωρίζουν από το πρωτάθλημα των 125 κ.εκ. όπου αγωνιζόταν από το 2005- 2009.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter