Ο Ιρβιν Γιάλομ μιλάει στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Ιρβιν Γιάλομ μιλάει στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο διάσημος ψυχίατρος- ψυχοθεραπευτής και ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας Ιρβιν Γιάλομ μιλάει στην Εμυ Ντούρου για τη ζωή του, τη σχέση του με την Ελλάδα και το μεγάλο όνειρό του που είναι να ξανακάνει ποδήλατο.

Ο Νίκος Παπαδογιάννης φέρνει αέρα… Μουντιάλ στο Docville καθώς παρακολούθησε μαζί με χιλιάδες Δανούς στο Τίβολι της Κοπεγχάγης το θρίλερ της εθνικής τους με την Kροατία και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Η βραβευμένη δημιουργός Ελίζα Σόρογκα μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για την παράσταση «Ρίζες» που παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Αθηνών.

Το Documento και η Μαρίνα Αγγελάκη βρέθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Βρυξέλλες όπου για τρεις ημέρες πρωταγωνίστησαν οι ελληνικές γεύσεις με εμπνευστές του event τον σεφ Μάνο Μακρυγιαννάκη και τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου.

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου οι Scorpions ανεβαίνουν στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου και ο Γιάννης Πούλλος θυμάται τι έγινε στην πρώτη τους εμφάνιση, το 1990 στο ΣΕΦ.

Ο Αυστριακός ιστορικός και συγγραφέας Ρόμπερτ Στράιμπελ μιλάει στην Εμυ Ντούρου για το βιβλίο του «Απρίλιος στο Στάιν» με θέμα τη σφαγή στη φυλακή του Στάιν το 1945 τονίζοντας ότι «κάθε κοινωνία χρειάζεται να πιστεύει ότι απειλείται».

Η μουσικός Ζωή Τηγανούρια μιλά στην Αφροδίτη Ερμίδη για τo αγαπημένο της ακορντεόν και την εμπειρία που έζησε παίζοντας δίπλα σε ιερά τέρατα όπως οι James Brown, Al Di-Meola, Ömer Faruk Tekbilek, Goran Bregović, Chico Freeman .

Λίγο πριν από τις 14 Ιουλίου, επέτειο της άλωσης της Βαστίλης, ο Παναγιώτης Φρούντζος επιλέγει πέντε βιβλία για τη Γαλλική Επανάσταση.

Στην παλιά Επίδαυρο η θρυλική ντίσκο Καπάκι συνεχίζει να διατηρεί τη ρετρό ατμόσφαιρα και το ξέφρενο κέφι άλλων εποχών. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter