Ο Καλλιάνος ζήλεψε το νεοδημοκρατικό οίστρο και γίνεται περίγελος!

Ο Καλλιάνος ζήλεψε το νεοδημοκρατικό οίστρο και γίνεται περίγελος!

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο γνωστός μετεωρολόγος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος αλλά τα έκανε χειρότερα.

Αφού λοιπόν, αντί να σχολιάσει πολιτικά την ομιλία Τσακαλώτου, ενδιαφέρθηκε για τον πίνακα που βρισκόταν από πίσω του σε γνωστή αίθουσα ξενοδοχείου, η συνέχεια ήταν ακόμα πιο «διασκεδαστική».

Αντί λοιπόν να σχολιάσει λέγοντας πως είναι κρίμα που δεν ήταν ο αυθεντικός πίνακας, φοβήθηκε μην σκανδαλιστεί το ακροατήριο που καθημερινά βέβαια βλέπει ανάλογες εικόνες στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο, στα περίπτερα (ίσως όχι τόσο αισθητικά άρτιες). 

Τα κοινωνικά δίκτυα ωστόσο τον «περιποιήθηκαν» για τον συντηρητισμό και την υποκρισία του και εκείνος ως αντίδραση, τράβηξε τον νεοδημοκρατικό δρόμο της υποτιθέμενης ειρωνείας χρησιμοποιώντας το περιορισμένο πλέον λεξιλόγιο της παράταξής του, αφού η πρώτη του αντιπολιτευτική κορώνα αποδείχθηκε άσφαιρη:

«Συριζοτρόλ, μάθατε ποιος είναι ο μποντιλιάνι» και διάφορα τέτοια αμφισβητούμενου πολιτικού ήθους.

Εγραψε λοιπόν:

«Πάντως σας έκανα και δύο καλά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 1) Μάθατε και ποιος είναι ο #μοντιλιανι, γιατι μέχρι πρότινος ξέρατε μόνο τον Paolo Maldini της τοτε Μίλαν, και 2)γεμίσατε με αρκετά 0,60€ γιατί μέχρι πρότινος χρειαζόταν αρκετή αφισοκόλληση του ΤΣΕ για τα ίδια χρήματα…»

«Το ζήτημα δεν είναι ο πίνακας του Αμεντέο Μοντιλιάνι, που ως έργο τέχνης έχει τη σημασία του. Το πρόβλημα είναι ότι ο Υπουργός Οικονομικών κάνει δηλώσεις για την οικονομία με φόντο αυτόν τον πίνακα. Όπως και να το κάνουμε δεν ταιριάζει. Αυτό ως απάντηση στα συριζοτρολ.»

«Πραγματικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον το κάνουν επίτηδες για να μας προκαλούν. Δεν γίνεται ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας να μην είδε σήμερα οτι μιλάει με φόντο αυτόν τον πίνακα. Δεν γίνεται να μην το είδε. Μας τρολαρουν συνεχώς την ώρα που διαλύουν τη χώρα!»

Μπορεί να μην έχει αρθρώσει μέχρι στιγμής πολιτικό λόγο ο κ. Καλλιάνος, αρκούμενος στις μετεωρολογικές του προβλέψεις, αλλά η πρώτη του προσπάθεια ήταν μάλλον απογοητευτική.

Να υποθέσουμε πως μια νεκρή φύση ή κάποιο συννεφιασμένο τοπίο λόγω «συριζανέλ», θα ήταν πιο «πρέπον» για τον κ. Καλλιάνο να βρίσκεται πίσω από τον υπουργό Οικονομικών…

Τα ηλιόλουστα τοπία, προφανώς, θα τα προτιμήσουν ως “background” στο κόμμα του, εάν ποτέ κερδίσουν τι εκλογές.

Αμφίβολο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter