Ο Καρλ Λάγκερφελντ επιτίθεται στη Μέρκελ και θεωρεί τους πρόσφυγες ως «τους χειρότερους εχθρούς των Εβραίων»

Ο Καρλ Λάγκερφελντ επιτίθεται στη Μέρκελ και θεωρεί τους πρόσφυγες ως «τους χειρότερους εχθρούς των Εβραίων»

«Οι χειρότεροι εχθροί των Εβραίων» είναι οι πρόσφυγες, δήλωσε ο διάσημος Γερμανός σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ και κατηγόρησε την καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ότι επέτρεψε να έρθουν στην Γερμανία πολλοί μουσουλμάνοι, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της «άσπλαχνης μητέρας» που δημιουργήθηκε από την ελληνική κρίση.

Ο 84χρονος διευθυντής του Οίκου Chanel, μίλησε σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Τιερί Αρντισόν, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών.

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην μεταναστευτική πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ: «Κοιτάξτε τη Γαλλία, που είναι η χώρα των δικαιωμάτων του ανθρώπου κλπ, (…) παίρνει, δεν ξέρω, 10.000 η 20.000 (πρόσφυγες). Εκείνη (η Μέρκελ) είχε ήδη εκατομμύρια που έχουν ενσωματωθεί, που εργάζονται και είναι πολύ καλά, (…) αλλά δεν χρειαζόταν να προσθέσει ένα ακόμα εκατομμύριο και να αποκτήσει μια χαριτωμένη εικόνα, μετά την εικόνα της άσπλαχνης που απέκτησε κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης. Είναι κάπως έτσι. Ξαφνικά βγαίνει η κόρη του ποιμένα.»

Ο παρουσιαστής λαμβάνει τον λόγο και τον ρωτάει:

«Πιστεύετε πως το έκανε για να δείξει πως η Γερμανία, σε αντίθεση με αυτά που έγιναν στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν τελικά μια φιλόξενη χώρα;»

Ο Καρλ Λάγκερφελντ παρεμβαίνει: «Μια φρίκη» και συνεχίζει. «Δεν μπορεί, ακόμα και αν μεσολαβούν δεκαετίες, να σκοτώνεις εκατομμύρια εβραίους για να υποδεχθείς στη συνέχεια εκατομμύρια από τους χειρότερους εχθρούς τους». Και συνέχισε για να στηρίξει τα λεγόμενά του: « Ξέρω κάποιον στην Γερμανια που φιλοξένησε ένα νεαρό Σύρο και μετά από μόλις τέσσερις μέρες του λέει «Η μεγάλη ανακάλυψη της Γερμανίας είναι ο Ολοκαύτωμα. Τον πέταξε στο δρόμο το επόμενο λεπτό»…

Το γαλλικό ανώτατο Εποπτικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δέχθηκε εκατοντάδες καταγγελίες για τη συνέντευξη και εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε επίπληξη του παρουσιαστή της εκπομπής, Τιερί Αρντισόν.

Πληροφορίες: ladepeche.fr / ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.youtube.com/watch?v=rfZuiD2MaUM

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter