Ο Κασίγιας συμφώνησε με τη Λίβερπουλ, μένει ο Κουτίνιο

Ο Κασίγιας συμφώνησε με τη Λίβερπουλ, μένει ο Κουτίνιο

Ο Ικερ_x000D_
Κασίγιας, που την προσεχή Τρίτη θα γίνει 36 ετών, θα συνεχίσει την καριέρα του_x000D_
στη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν. 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, αποφάσισε να τερματίσει την παραμονή του στην Πόρτο μετά από δύο περιόδους κατά τις οποίες μέρος των αποδοχών τους καταβλήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη για να φύγει από την ισπανική ομάδα.

Ο διεθνής γκολκίπερ υπέγραψε με τους «δράκους» το καλοκαίρι του 2015 μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και παρόλο που τον περασμένο Μάιο υπήρχε η πρόθεση να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μία ακόμη σεζόν, αυτό δεν συνέβη και ετοιμάζει τις αποσκευές του για την Αγγλία.

Η Λίβερπουλ, θα του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να παίζει στο Champions League και έτσι να επεκτείνει το ρεκόρ συμμετοχών του στο τουρνουά, που κατέχει ήδη με 175 (157 με την Ρεάλ Μαδρίτης), μία περισσότερη από τον Πάολο Μαλντίνι και δύο από τον Τσάβι.

ΚΟΥΤΙΝΙΟ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ»

Μετά από διαπραγματεύσεις πολλών εβδομάδων ο Φιλίπε Κουτίνιο υπέγραψε, τον περασμένο Φεβρουάριο, την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Κουτίνιο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα, παρά τη «σφήνα» της Μπαρτσελόνα, η οποία, όμως, επιμένει πως θέλει να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του επόμενου καλοκαιριού.

Ο ίδιος ο 24χρονος άσος, που λατρεύεται από τους φιλάθλους της διάσημης αγγλικής ομάδας, έβαλε τέλος στη φημολογία, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται να φύγει από το «Ανφιλντ: «Μείνε εδώ, και θα καταλήξουν να σου φτιάξουν άγαλμα προς τιμήν σου. Πήγαινε κάπου αλλού, στη Μπαρτσελόνα, στην Μπάγερν Μονάχου, στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είσαι απλά ένας ακόμα παίκτης. Εδώ μπορείς να είσαι κάτι παραπάνω», τόνισε στο Βραζιλιάνικο ESPN o διεθνής μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε:

«Εχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια με την Λίβερπουλ. Οι φημολογίες είναι μόνο για τους δημοσιογράφους. Ξεκινήσαμε πολύ καλά την σεζόν, ξεκίνησα και εγώ καλά, αλλά έκτοτε, στην μέση της σεζόν, οι εμφανίσεις μας δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Επανήλθαμε δυνατά πάντως, και τελείωσα την σεζόν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.»

Παρά, όμως, την κατηγορηματική άρνηση των «κόκκινων» να παραχωρήσουν τον 24χρονο Βραζιλιάνο, οι άνθρωποι της Μπαρσελόνα δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και εκτιμούν ότι η πρόταση που θα κάνουν για την απόκτησή του θα είναι τόσο δελαστική που οι Άγγλοι δεν θα μπορέσουν ν’ αρνηθούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter