Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραμένει στα draft 2018

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραμένει στα draft 2018

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, μικρότερος αδελφός του διάσημου Giannis που πρωταγωνιστεί με τους Μιλγουόκι Μπάικς, παραμένει στα ντραφτ του NBA, σύμφωνα αναφορά του ESPN.

Σύμφωνα με αυτή ο Κώστας Αντετοκούνμπο ακύρωσε τις υπόλοιπες προπονήσεις που είχε προγραμματίσει με ομάδες, χωρίς να υπάρχει σαφή εξήγηση.

Ο Κώστας Αντεκουνμπο, 20 ετών, είχε κατά μέσο όρο μόλις 15 λεπτά ανά αγώνα και 5,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,1 μπλοκ στη μοναδική κολεγιακή του σεζόν για τους Dayton Flyers.

Η ακύρωσή των προπονήσεων προκάλεσε εικασίες σχετικά με το αν μια ομάδα έχει ήδη υποσχεθεί να τον πάρει ή αν ο Αντετοκούνμπο καταλήξει στους Μπακς ως ελεύθερος.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος επιλέχθηκε για τα draft τον Μάρτιο, ήταν μεταξύ 69 παικτών και ο μόνος από το Atlantic 10, προσκεκλημένος στο NBA Draft Combine στα μέσα Μαΐου.

Ο Κώστας θα είναι ο τρίτος από την οικογένεια Αντετοκούνμπο που μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης, ηλικίας 23 ετών, ήταν η 15η επιλογή του Milwaukee Bucks το 2013 και έχει γίνει δύο φορές παίκτης All-Star. Είχε κατά μέσο όρο 26,9 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ ανά παιχνίδι την περασμένη σεζόν. Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς, μετά από επτά αγώνες στον πρώτο γύρο των play-off της Ανατολής.

Ο Θανάσης, 25 ετών, έπαιξε για τους New York Knicks το 2016, αλλά τώρα αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter