Ο Κώστας Βαξεβάνης τρολάρει τις «φωτογραφίες ευκαιρίας» του Άδωνι με Μέρκελ και Σόιμπλε

Ο Κώστας Βαξεβάνης τρολάρει τις «φωτογραφίες ευκαιρίας» του Άδωνι με Μέρκελ και Σόιμπλε

Αγωνία για μια φωτογραφία δίπλα σε ισχυρούς. Photo opportunity ή φωτογραφίες ευκαιρίας. Παγκόσμιο φαινόμενο. Ε, ο Άδωνις δεν θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία χαμένη. 

Μια φωτογραφία δίπλα στην Άνγκελα Μέρκελ είναι καλό “διαβατήριο” για τον κύριο αντιπρόεδρο που έχει δηλώσει “Μην μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τις απολύσεις” και “θα ψηφίσουμε όσα ζητάει η τρόικα κι άλλα τόσα”.

Η φωτογραφίες με τον κύριο Σόιμπλε και οι πληροφορίες ότι ο κύριος αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε εικοσάλεπτη συζήτηση για την Ελλάδα στο πλαίσιο… προεκλογικής συγκέντρωσης του CDU (διότι πλέον ο Άδωνης κόπτεται τρελά και για τις γερμανικές εκλογές…), μαζί του – στην οποία προσκλήθηκε ο Άδωνις- καταλαβαίνετε ότι έχουν… κοινό στην Ελλάδα… 

Είναι πραγματικά συγκινητική η στήριξη του αντιπροέδρου της ΝΔ σε Μέρκελ και Σόιμπλε και είναι πραγματικά μέγιστη πολιτική απώλεια ότι δεν έχει βγει δελτίο τύπου της καγκελαρίας για τους -αναμφίβολα- σοβαρούς πολιτικούς διαλόγους που θα πρέπει να έγιναν.

Εκτός αν ο Άδωνις επιχείρησε να πουλήσει κανένα βιβλίο στα γερμανικά, αλλά άντε να βγάζεις άκρη με τα κόπιράιτ πάλι…

Ο Κώστας Βαξεβάνης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με αφορμή τον ποζάροντα Άδωνι με “φόντο” τη Γερμανίδα καγκελάριο:

“Ο Αντιπρόεδρος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία” με Μέρκελ σημαίνει,έτρεχε αυτός που φωτογράφιζε να βρει κατάλληλη γωνία να είναι μέσα κ η Μέρκελ


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter