Ο Κώστας Καραμανλής καλύπτει Αβραμόπουλο με αφορμή το σκάνδαλο Novartis

Ο Κώστας Καραμανλής καλύπτει Αβραμόπουλο με αφορμή το σκάνδαλο Novartis

Άμεση ήταν αντίδραση κύκλων του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στην αναφορά του νυν επιτρόπου και τότε υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου στο πρόσωπό του κατά τη συνέντευξή του για το σκάνδαλο Novartis.

Στενοί συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, με επίσημη διαρροή, καλύπτουν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο επισημαίνοντας ότι ήταν σε γνώση του τότε πρωθυπουργού οι χειρισμοί του στο θέμα του μοριακού ελέγχου του αίματος αλλά και των εμβολίων της γρίπης H1N1.

O Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τη συνέντευξη Τύπο για την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis είχε αναφερθεί και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Αβραμόπουλος για το σκάνδαλο Novartis, επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις όσον αφορά στα εκατομμύρια εμβόλια για τη γρίπη H1N1 που πήραμε και δεν χρησιμοποιήσαμε είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Λέει ο μάρτυρας ότι ο “υπουργός Υγείας παρέσυρε τον Καραμανλή”. Τι ήταν ο Καραμανλής; Κανένα παιδάκι που δεν καταλάβαινε; Ο πρωθυπουργός συμπεριφέρθηκε με ευθύνη και αυτό είναι εύσημο για τον Καραμανλή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter