Ο Κυρανάκης (ΝΔ) αντί να ζητήσει συγγνώμη ζητάει και τα ρέστα (Video)

Ο Κυρανάκης (ΝΔ) αντί να ζητήσει συγγνώμη ζητάει και τα ρέστα (Video)

Το ΄πε ή δεν το ΄πε; Μπορεί η Νέα Δημοκρατία προς άγραν ψήφων να πλειοδοτεί σε λεκτικό πατριωτισμό, αλλά μερικά στελέχη της «ξεφεύγουν».

Λίγες ημέρες πριν η ΝΔ είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση πως έχει ανοικτά πολλά εθνικά θέματα, η ίδια ωστόσο τα χρησιμοποιεί προβάλλοντας συνεχώς την άρνηση, προσπαθώντας να μαζέψει ψήφους και να χτυπήσει την κυβέρνηση.

Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εξέθεσε τον εαυτό του και το κόμμα με άρθρο του στις Financial Times, αλλά στην ίδια «σχολή» συγκαταλέγεται και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ.

Όλοι ακούσαμε τις προάλλες τον κ Κυρανάκη να κατηγορεί την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο για… προκλητικότητα στο Αιγαίο, παραδεχόμενος εμμέσως πως υπάρχουν γκρίζες ζώνες. 

Ναι, φταίει η Ελλάδα για την προκλητικότητα των Τούρκων γιατί είναι προκλητική στο Αιγαίο η Ελλάδα…

Τώρα όμως αντί να ζητήσει –το λιγότερο που είχε να κάνει – συγγνώμη γι αυτή τη δήλωση… μας λέει πως δεν καταλάβαμε καλά και πώς «Δεν είπε αυτό»… (1ο Video)

Προχώρησε μάλιστα σε μια ανάλυση υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων… 

Για καλή του τύχη στον ΣΚΑΙ όπου μάθαμε πως δεν ακούσαμε καλά, δεν βρήκαν το βίντεο… Είναι βέβαιο ωστόσο πως κάποιο άλλο βίντεο θα το έβρισκαν πιο εύκολα, ενδεχομένως θα το είχαν και έτοιμο…

Ας θυμηθούμε όμως αυτό που εμείς δεν είχαμε καταλάβει καλά (2ο Video)

Ο κ. Κυρανάκης στην εκπομπή της ΕΡΤ είχε μιλήσει για «προκλητικότητα» του υπουργού Άμυνας στο Αιγαίο και είχε συστήσει «να μην παίζει παιχνίδια» η χώρα μας. 

«Αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζετε παιχνίδια στο Αιγαίο», είχε πει χαρακτηριστικά. 

O κ. Ζαχαριάδης τον ρωτούσε στην εκπομπή της ΕΡΤ επίμονα τι εννοεί μιλώντας για προκλητικότητα της χώρας μας στο Αιγαίο. «Ποιο παιχνίδι παίζει η Ελλάδα στο Αιγαίο;» ρωτούσε ο κ. Ζαχαριάδης και αν φταίει η κυβέρνηση για την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Ο κ. Κυρανάκης δεν απαντούσε: «Δεν μπαίνουμε σε μικροπολιτική» ανέφερε και πρόσθετε «ευθύνη έχει η κάθε κυβέρνηση και σήμερα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζεται παιχνίδια στο Αιγαίο» είπε ο κ. Κυρανάκης.

Δηλαδή η Ν.Δ. θεωρεί ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο επιμένοντας να καλύπτει τέτοιου είδους δηλώσεις και θεωρεί την τουρκική παραβατικότητα αποτέλεσμα της προκλητικότητας της Ελλάδας στο Αιγαίο;

Παρά την ατυχέστατη αυτή δήλωση δεν βρήκε το ανάστημα να ζητήσει συγγνώμη…

Εξάλλου για όλα φταίει η κυβέρνηση.. ενδεχομένως και για την αφρικανική σκόνη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter