Μητσοτάκης: Δεν είναι πρόβλημα το όνομα – Θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα (Video)

Μητσοτάκης: Δεν είναι πρόβλημα το όνομα – Θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα (Video)

Με τον γνωστό μητσοτακικό κυνισμό του, και το άνετο στυλ στο τραπέζι με το χέρι να στηρίζει το πηγούνι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την πολιτικάντικη πολιτική του για το θέμα των Σκοπίων. 

Και βεβαίως ως γνήσιο τέκνο του πατρός του επανέλαβε ουσιαστικά ότι το συνθετικό “Μακεδονία” στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων “θα ξεχαστεί”. 

Με πολύ μαεστρία και εντελώς κουτοπόνηρα δεν λέει ότι θα καταργήσει τη συμφωνία.

Αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης: «Το βασικό πρόβλημα σήμερα στη συμφωνία είναι στη γλώσσα και την εθνότητα όπως σας είπα. Άρα την επόμενη μέρα, εφόσον έχουμε τη δυνατότητα, το τονίζω και αυτό το οποίο είπα είναι υπό την αίρεση ότι δεν θα κυρωθεί η συμφωνία, η μεγάλη μάχη , γιατί πρέπει να ξέρουμε πόσες μάχες μπορούμε να δώσουμε ταυτόχρονα θα πρέπει να δοθεί για τη γλώσσα και την εθνότητα»

Με άλλα λόγια δεν λέει ότι θα καταργήσει καμία συμφωνία αλλά θα “δώσει μάχη για τη γλώσσα και την εθνότητα”. Κοινώς ας κάνουν οι άλλοι τη δουλειά κι εγώ θα κάνω μικροπολιτική και θα μαζεύω τους μακεδονομάχους να τους λέω τα δικά μου. Καθώς και το “Βόρεια Μακεδονία” δεν το έβαλε στην κουβέντα του ο κουτοπόνηρος Κυριάκος.

Μένει βεβαίως να δούμε με εκείνους που τους έχει κάνει νοικοκύρηδες στο κόμμα του, όπως Άδωνης Γεωργιάδης αν θα τολμήσουν να τα βάλουν με τον αρχηγό τους ή θα κάνουν μια ακόμη γαργάρα προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία. Αν τελικά το καταφέρουν. 

Θα συμφωνήσει μαζί με τον Κυριάκο και ο πρώην (σκληρός “μακεδονομάχος) Πρωθυπουργός Σαμαράς; 

Ο κ. Βορίδης, η Άννα Μισέλ, η κυρία Σπυράκη; είχαν άραγε ενημερωθεί για την νέα θέση του κ. Μητσοτάκη; Θα αντέξουν όλοι αυτοί στη …λησμονιά του ονόματος;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τον Κυριάκο να ανακαλύπτει τον ρεαλισμό:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter