Ο Λεβαδειακός τις ευκαιρίες, η ΑΕΚ το γκολ

Ο Λεβαδειακός τις ευκαιρίες, η ΑΕΚ το γκολ

Ο Λεβαδειακός έχανε τις ευκαιρίες και η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ. Με σκόρερ τον Μπακασέτα στο 71′, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 μέσα στη Λιβαδειά, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, μόλις στο 9ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία, με κεφαλιά του Μπακασέτα, που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Βούρος, και μόλις στο 19ο λεπτό αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη αλλαγή, καθώς ο Ντίας τραυματίστηκε και αποχώρησε. Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και απείλησαν δύο φορές. Στο 20′ με πλασέ του Σένκα μέσα από την περιοχή που έφυγε λίγο άουτ και στο 21′ με ατομική ενέργεια του Σουμπίνιο και «σκάψιμο» της μπάλας, που πήγε στο δοκάρι. Στο 45′ το σουτ του Μαχαίρα υποχρέωσε τον Ανέστη σε δύσκολη επέμβαση.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, ο Λεβαδειακός έχασε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία, όταν στο 51′ ο Σουμπίνιο κατάφερε να «τρυπώσει» μέσα στην περιοχή, αλλά απέναντι στον τερματοφύλακα σούταρε άουτ. Κι ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο δραστήριοι, στο 71′ η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο νεοεισελθών Μελικιώτης «έβγαλε» τον Μπακασέτα μόνο απέναντι στον Μοσχονά κι αυτός τον πέρασε κι έκανε το 0-1. Στο τέλος, ο Λεβαδειακός έχασε άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Πρώτα με τον Βασιλείου στο 89′, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι και μετά με τον Μάγκα στο 93′, το σουτ του οποίου εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον Ανέστη. Το 0-1 παρέμεινε και πλέον το έργο της ΑΕΚ γίνεται αρκετά εύκολο ενόψει της ρεβάνς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραχάλιος, Βούρος, Μεντί, Μάγκας – Κολοβέτσιος, Μελικιώτης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Βούρος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Σενκά (54′ Μιλιάζες), Τόπι (70′ Καλτσάς), Μεντί, Μάγκας, Σουμπίνιο (58′ Γιουσούφ), Βασιλείου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας (19′ Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (84′ Μπακάκης), Βάργκας (65′ Μελικιώτης), Μπακασέτας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter