Ο Λεβέντης περιμένει τη συγγνώμη του Σαρίδη και δεν αποκλείει αποπομπή

Ο Λεβέντης περιμένει τη συγγνώμη του Σαρίδη και δεν αποκλείει αποπομπή

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κινείται η Ένωση Κεντρώων, με τον Βασίλη Λεβέντη να φαίνεται διατεθειμένος να τραβήξει κι άλλο το σχοινί οδηγώντας στην έξοδο από την Κ.Ο. τον βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Σαρίδη.

Σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε πως περιμένει τη συγγνώμη του κ. Σαρίδη για την παραίτηση του από γραμματέα της Κ.Ο. αλλά και για τις δημόσιες τοποθετήσεις του, δίχως να αποκλείει την αποπομπή του βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης αν κάτι τέτοιο δεν γίνει πράξη.

Τόνισε δε πως ο κ. Καβαδέλλας, ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση του κ. Σαρίδη λόγω της άρνησής του να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ, έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του, χωρίς αυτή να γίνεται δεκτή, και περιμένει από τον κ. Σαρίδη να πράξει τα δέοντα γιατί «κάνει κακό στο κόμμα».

Στον αντίποδα, ο κ. Σαρίδης -σύμφωνα με τις πληροφορίες- δεν μοιάζει διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη και δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο για το πολιτικό του μέλλον.

Στην περίπτωση που ο κ. Σαρίδης αποτελέσει παρελθόν από την Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων, ο αριθμός των βουλευτών του κόμματος του Β. Λεβέντη μειώνεται σε πέντε. Τούτων δοθέντων, με μία ακόμη αποχώρηση και -βάσει του κανονισμού της Βουλής- δεν θα υφίσταται πια Κ.Ο. για την Ένωση Κεντρώων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter