Ο Λιούις Χάμιλτον καθάρισε παραλία στη Μύκονο

Ο Λιούις Χάμιλτον καθάρισε παραλία στη Μύκονο

Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό; Ή στο διαδίκτυο;

Αντικρουόμενες απόψεις άφησε για μία ακόμη φορά η δημοσίευση, σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης της ενέργειας, του οδηγού της Mercedes και πολυπρωταθλητή της Formula 1.

Ο Βρετανός επισκέφτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη Μύκονο, όπου καθάρισε μια παραλία γεμάτη πλαστικά σκουπίδια. Μετά δημοσίευσε την ενέργειά του αυτή στο ίντερνετ όπου παρακαλεί τον κόσμο να μην αγοράζει προϊόντα από πλαστικό και πολυεστερικά υλικά. Η κίνησή του αυτή έφερε ερωτηματικά καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως όταν κάνεις κάτι για το κοινωνικό σύνολο δεν πρέπει να το δημοσιοποιείς.

Ο33χρονος οδηγός της F1 αξιοποίησε το καλοκαιρινό διάλειμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για διακοπές στο Κυκλαδίτικο νησί παρέα με το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου και άλλους φίλους του. Μάλιστα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που επισκέπτεται ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 το κοσμικό νησί, το οποίο φαίνεται ότι του αρέσει πολύ.

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν είναι όμως απλά ένας κορυφαίος οδηγός αγώνων, έχει φτιάξει το σύγχρονο και μοντέρνο προφίλ του σταρ που ενδιαφέρεται και δραστηριοποιείται σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως είναι για παράδειγμα η προστασία των ζώων αλλά και η οικολογική συνείδηση. Έτσι ανέβασε στο Twitter (και στο Instagram) βίντεο και φωτογραφίες από άγνωστη παραλία με βότσαλα, η οποία ήταν γεμάτη πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και άλλα σκουπίδια, που είχε ξεβράσει η θάλασσα. Ο Άγγλος καθάρισε με τους φίλους του όλη την περιοχή και ταυτόχρονα ανέβασε και βίντεο, στο οποίο παρακαλεί τον κόσμο να μην αγοράζει προϊόντα από πλαστικό και πολυεστερικά υλικά, ενώ στο τέλος αναφέρει ότι όλη η επιχείρηση καθαρισμού της ακτής διάρκεσε δύο ώρες.

Αρχικά μπράβο του για την ενέργεια αυτή αλλά θα μπορούσε όλο αυτό να γίνει χωρίς να δημοσιευτεί. Θα μπορούσε απλά να το αναφέρει ή να κάνει την ανάρτηση όταν είχε φύγει από το νησί. Βέβαια θα απαντήσετε πως κάπως έπρεπε να ταρακουνήσει τα νερά (βρώμικα ή καθαρά) και να ευαισθητοποιήσει όλους εμάς που παρακολουθούμε την ζωή του μέσα και έξω από τις πίστες. Επιπλέον όπως και πολλοί άλλοι επισκέπτες του νησιού πλήρωσαν πολλά χρήματα για να μείνουν εκεί και τους αξίζει μία καλύτερη εικόνα από αυτή της βρώμικης παραλίας, κάτι το οποίο απαιτούμε και εμείς στις διακοπές μας.

Έτσι επιστρέφω στην ερώτηση του τίτλου: Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό; Ή στο διαδίκτυο;

Δείτε το video του Λιούις Χάμιλτον:

https://twitter.com/LewisHamilton/status/1026834810428444672

https://www.instagram.com/p/BmLij3rg–n/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter