Ο Μανώλης Γλέζος στο πλευρό των απλήρωτων του Mega – Τι λέει για τα μέσα που έχουν πάθει «αφωνία» (Video)

Ο Μανώλης Γλέζος στο πλευρό των απλήρωτων του Mega – Τι λέει για τα μέσα που έχουν πάθει «αφωνία» (Video)

O Μανώλης Γλέζος, παρότι αναρρώνει από μία περιπέτεια της υγείας του, θέλησε να κάνει δημόσια παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων του Mega.

Με δήλωση του στην κάμερα των εργαζομένων, τονίζει ότι θεωρεί αδιανόητο να παραμένουν απλήρωτες 420 οικογένειες επί 17 μήνες και να αντιμετωπίζουν καταστάσεις ακραίας εξαθλίωσης, όπως το να χρειάζεται να πουλήσουν τις βέρες του γάμου τους για να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Καλεί κάθε πολίτη της χώρας να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων του Mega και τα ΜΜΕ να σταματήσουν την ανεπίτρεπτη σιωπή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί τους.

Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου στους εργαζόμενους του Mega έχει ως εξής:

«Κάθε φορά που ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν λειτουργεί με κανονικό τρόπο ή το έχουν «στην κατάψυξη» ή κινδυνεύει να κλείσει, στέκομαι ενάντιος, όπως έχω κάνει πάντα.

Είναι εντελώς αδιανόητο οι 420 εργαζόμενοι στο Mega, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί, να μένουν απλήρωτοι 17 μήνες τώρα, χωρίς να ξέρουν τι θα τους ξημερώσει.

Και μάλιστα όταν έχουν φτάσει σε καταστάσεις ακραίας εξαθλίωσης:

Ένα ζευγάρι πούλησε τις βέρες του γάμου του και το σταυρό του παιδιού του για να κάνει Χριστούγεννα…

Άλλος χάνεις το σπίτι του…

Άλλος φιλοξενείται στους ηλικιωμένους γονείς του…

Καλώ, όχι μόνο κάθε συνάδελφο δημοσιογράφο, όχι μόνο την ΕΣΗΕΑ, αλλά κάθε πολίτη αυτής της χώρας, να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων του Mega.

Καλώ ιδιαιτέρως τα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έχουν πάθει «αφωνία» για το μεγάλο πρόβλημα των Εργαζομένων του Mega, να σταματήσουν την ανεπίτρεπτη σιωπή τους».

Μανώλης Γλέζος, 4/03/2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter