O Μαρινάκης πήγε περιοδεία στην λασπωμένη Μάνδρα, αλλά χωρίς… γαλότσες (Video)

O Μαρινάκης πήγε περιοδεία στην λασπωμένη Μάνδρα, αλλά χωρίς… γαλότσες (Video)

Κάτι από πολιτική περιοδεία θύμισε η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πολύπαθη Μάνδρα προκειμένου, όπως υποστήριξε, να δει από κοντά τις καταστροφές που υπέστησαν οι κάτοικοι της περιοχής στις πρόσφατες πλημμύρες. 

Μπορεί να περπάτησε χωρίς… γαλότσες, αφού πέρασε επιμελώς από σχετικά “στεγνούς” δρόμους, τη στιγμή που όλοι γύρω του φορούσαν την κατάλληλη για την περίπτωση υπόδηση, ωστόσο ο περίπατος έγινε και οι κάμερες απαθανάτισαν το σκηνικό έως ότου καταλήξει στο δημαρχείο Μάνδρας.

Ο Β. Μαρινάκης είχε μαζί του τις δύο κόρες του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου. Το «παρών» έδωσε και η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με τον Κυριάκο Καραταΐδη, τον Τάσο Πάντο, τον Τάσο Θέο, καθώς και ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, οι οποίοι βοήθησαν επίσης, μεταφέροντας υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Μπορεί να αρκέστηκε να δηλώσει πως «αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι οι ανάγκες των κατοίκων», και να εξηγήσει πως «δεν ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη», αλλά είναι προφανές ότι αυτή η κίνηση, ασφαλώς έχει πολύ περισσότερους συμβολισμούς για τον εφοπλιστή και πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλλον επιδιώκει να κάνει παρεμβάσεις με ευρύτερη απήχηση στην κοινωνία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter