Ο μετρ της ελληνικής μόδας Γιάννης Τσεκλένης εκ βαθέων, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο μετρ της ελληνικής μόδας Γιάννης Τσεκλένης εκ βαθέων, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης μιλάει στην Έμυ Ντούρου για τη λαμπρή πορεία του η οποία δεν ήταν πάντα στρωμένη με τριαντάφυλλα.

Ο ιστορικός Χάρης Αθανασιάδης με αφορμή την έκθεση που εγκαινιάστηκε στο Ίδρυμα της Βουλής και είναι αφιερωμένη στον Νίκο Πλουμπίδη, μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για τη ζωή και τη δράση του αγωνιστή δασκάλου.

Τα πάντα για τον Ιόλα. Μια έκθεση-αφιέρωμα στον μαικήνα της τέχνης που πραγματοποιείται στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Στο ρεπορτάζ η Μαρίνα Αγγελάκη.

Η νέα δημιουργία του Λαρς Φον Τρίερ «Το σπίτι που έχτισε ο Τζακ» βάζει υποψηφιότητα για την πιο προκλητική ταινία της χρονιάς και ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης σημειώνει τα πιο χτυπητά σημεία στην επεισοδιακή καριέρα του Δανού σκηνοθέτη.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης εμφανίζεται για δύο βραδιές στον Σταυρό του Νότου και η Εμυ Ντούρου έχει όλες τις λεπτομέρειες για το καινοτόμο πρόγραμμα του γνωστού μουσικοσυνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού.

Ο σημαντικότερος φωτογράφος των ροκ σταρ Ρίτσαρντ Μπελιά μιλά στον Γιάννη Καφάτο για τις στιγμές που ο φακός του «συνέλαβε» ιστορικά μουσικά γεγονότα.

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας διοργανώνει την έκθεση “Πετεινά” με καθηλωτικά φωτογραφικά πορτραίτα ανθρώπων που βιώνουν δυσμενείς συνθήκες. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter