Ο Μητσοτάκης παίζει με τον πόνο των μικροεμπόρων

Ο Μητσοτάκης παίζει με τον πόνο των μικροεμπόρων

Εκτός τόπου και χρόνου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σαν τον… πολιτευτή της επαρχίας υπόσχεται ότι θα χαρίσει δάνεια και θα μειώσει φόρους, φέρνοντας ταυτόχρονα την καταστροφή όταν μιλάει για τέταρτο μνημόνιο, το οποίο, όπως είπε και ο Κλάους Ρέγκλινγκ, «δεν θα υπάρξει προληπτική πιστωτική γραμμή».

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο κ. Κ. Μητσοτάκης βρήκε ακροατήριο στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και παίζοντας με τον πόνο του εμπορικού κόσμου έταξε πάλι ότι θα διαγράψει δάνεια και οφειλές! Και όχι μόνο αυτό, παίζοντας με την φωτιά, αφού έχει καταληφθεί από το πάθος της παροχολογίας έλεγε στους ταλανισμένους από την κρίση επαγγελματοβιοτέχνες ότι, «θα διαγραφούν οι ανείσπρακτες εισφορές, ενώ όσες οφειλές κριθούν εισπράξιμες θα υπαχθούν σε συμφωνία με τους δανειστές σε μία ρύθμιση μέχρι 120 δόσεις»! Και αυτό, όταν είναι γνωστό ότι οι δανειστές με δυσκολία έδωσαν και τις… 12 δόσεις! Επιπρόσθετα, έταξε: «Για οφειλές μέχρι 20.000 ευρώ η ρύθμιση θα γίνεται με αίτηση του οφειλέτη ενώ για μεγαλύτερες θα λαμβάνονται υπόψη επιπλέον οικονομικά κριτήρια». Μαυρογιαλούρος;

Αφού άφησε την καραμέλα των εκλογών στην άκρη, πλέον ο αρχηγός της αξιωματικής ανιπολίτευσης ζώντας στον δικό του κόσμο μιλάει για… τέταρτο μνημόνιο, όταν ο Κλάους Ρέγκλινγκ του SSM και ο Τόμας Βίζερ του EuroWorking Group με δηλώσεις τους στον φιλικό προς τον κ. Μητσοτάκη ΣΚΑΙ την περασμένη Τρίτη, δήλωναν ότι δεν θα υπάρξει τρίτο μνημόνιο και πως τα προγράμματα θα τλειώσουν τον Αύγουστ, ενώ μέχρι τον Ιούνιο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τη διαρρύθμιση του χρέους. 

Σημειωτέον δε, ότι ο κ. Ρέγκλινγκ μίλησε και για μείωση των φόρων…  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter