Ο Μητσοτάκης ξυπνάει και κοιμάται με τον καημό της Eldorado

Ο Μητσοτάκης ξυπνάει και κοιμάται με τον καημό της Eldorado

Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά (δυστυχώς) δεν είναι. Στην προσπάθεια να ανέβει στην εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να δώσει ό,τι διαπιστευτήριο υπάρχει στα οικονομικά γεράκια, ανεξαρτήτως εθνικών συμφερόντων αλλά και Περιβάλλοντος!

Έτσι σε συνέντευξή του στο Bloomberg o Μητσοτάκης (της γνωστής οικογενείας) δεν πρότεινε τίποτα άλλο από το ότι μέσα στον πρώτο μήνα θα «ξεμπλοκάρει» τις Σκουριές!

Τι κι αν έχουν γίνει αγώνες, τι κι αν το πρόβλημα του Περιβάλλοντος στην περιοχή είναι το βασικό, τι κι αν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα όσον αφορά τα κέρδη της Ελλάδας που η εταιρεία θέλει να παρακάμψει…

Όχι, ο Μητσοτάκης θα τα παρακάμψει όλα για να βοηθήσει την «επένδυση»…

Όπως λέει μάλιστα οι άδειες στην καναδική εταιρεία «θα εκδοθούν μέσα στον πρώτο μήνα» από την αλλαγή κυβέρνησης.

Και αν δεν καταλάβαμε καλά, επειδή έπρεπε να δώσει και τα «εσώρουχα», προσθέτει:

Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της χώρας διεθνώς «θα γίνει μέσα από ένα νέο και σταθερό φορολογικό σύστημα το οποίο θα στοχεύει στην προσέλκυση». Δηλαδή φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο! (Γι αυτό δεν ήθελε την περικοπή των συντάξεων…)

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο ρόλο του Μακεδονομάχου που έχει προβάρει να αισθάνεται ως Μέγας Αλέξανδρος που κόβει το «Γόρδιο Δεσμό» αλλά, άλλο το θέατρο και άλλο η πραγματικότητα!  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter