Ο Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση

Ο Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, με απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Μάλιστα, ο αρχηγός του νεοναζιστικού κόμματος γνωστοποίησε εγγράφως στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, την απόφασή του.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως αμέσως μετά το χουντικό – πραξικοπηματικό ντελίριο του Κώστα Μπαρμπαρούση η Χρυσή Αυγή δεν αντέδρασε – αντίθετα χειροκρότησαε – και η απόφαση διαγραφής ήρθε όταν κινήθηκαν οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες κατά του υπόδικου βουλευτή. 

Όπως αναφέρει στην επιστολή:

«Λόγω της δηλώσεως του βουλευτού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, δηλώσεως η οποία ευρίσκεται εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, αποφάσισα – έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου της Κ.Ο. του κόμματος – το εξής:

Ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης τίθεται εκτός της Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Ν. Μιχαλολιάκος»

Νωρίτερα πάντως ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής είχε πει ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ήταν εκτός γραμμής Χρυσής Αυγής:

«”Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter