Ο Μπακογιάννης προκαλεί Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας ατάκα του Τσίπρα (Video)

Ο Μπακογιάννης προκαλεί Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας ατάκα του Τσίπρα (Video)

Ιδιαίτερα ευτυχής, ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε χθες (δείτε βίντεο αλλά και μέσω Facebook) την ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Λαμιέων για το Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας, το οποίο έχει ήδη εντάξει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 

Και κατέληξε: «Θα σκάσω αν δεν το πω: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»!

Το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ., που προσπαθεί να απαξιώσει το πρωθυπουργικό moto (ατάκα), δεν θα χάρηκε ιδιαίτερα… αφού και ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης γελάει κάτω από τα… μουστάκια του!

Δείτε το βίντεο:

Τι γράφει στο Facebook:

Είχα υποσχεθεί ότι θα ενημερώνω για όλα τα στάδια προς την υλοποίηση του κολυμβητηρίου Λαμίας, γιατί πρόκειται για έργο για το οποίο πολλά έχουμε ακούσει στο παρελθόν. Αφού το εντάξαμε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και εξασφαλίσαμε τα 9.5 εκατομμύρια ευρώ, σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ψηφίσαμε την προγραμματική σύμβαση που θα υπογράψουμε με τον Δήμο Λαμιέων. Θα σκάσω αν δεν το πω. Ήταν δίκαιο έγινε πράξη!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155955516626999&set=a.10152216735646999.1073741826.755601998&type=3&theater

Είχα υποσχεθεί ότι θα ενημερώνω για όλα τα στάδια προς την υλοποίηση του κολυμβητηρίου Λαμίας, γιατί πρόκειται για έργο…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Montag, 2. April 2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter