Ο Μπολτ ετοιμάζεται για τη… Ντόρτμουντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Μπολτ ετοιμάζεται για τη… Ντόρτμουντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν έχει κρύψει την επιθυμία και φροντίζει να επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία στον κόσμο το όνειρό του, να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να παίξει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την αγαπημένη του ομάδα. 

 Αυτό επανέλαβε σε συνέντευξή του στη «Sunday Express», στο περιθώριο της εκδήλωσης του «PokerStars Caribbean Adventure», που έγινε στις Μπαχάμες.

Ο Μπολτ επιβεβαίωσε ότι τον Μάρτιο θα δοκιμαστεί από τη Ντόρτμουντ, η οποία έχει τον ίδιο χορηγό και την ομάδα της Τζαμάικα. «Αυτή η δοκιμή θα καθορίσει τι μπορώ να κάνω στο ποδόσφαιρο, αν η Ντόρτμουντ πει ότι είμαι καλός και χρειάζομαι μόνο λίγη προπόνηση. Είμαι λίγο νευρικός, συνήθως δεν είμαι, αλλά εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ αλλά μόλις παίξω μερικά παιχνίδια, είμαι βέβαιος ότι θα το συνηθίσω. Ήταν το ίδιο με τον στίβο. Στην αρχή ήμουν λίγο νευρικός, έπειτα συνήθισα το κοινό και τα πάντα γύρω μου », τόνισε.

«Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου είναι να παίξω με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αν η Ντόρτμουντ διαπιστώσει ότι είμαι αρκετά καλός, θα μπορέσω να τα καταφέρω δουλεύοντας σκληρά. Μίλησα επίσης με τον Αλεξ Φέργκιουσον και του ζήτησα να πει κάτι καλό για εμένα και απάντησε ότι αν είμαι κατάλληλος και έτοιμος, θα το κάνει. Νομίζω ότι έχω την ευκαιρία», συνέχισε ο Μπολτ, που στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι στενός φίλος του Πολ Πογκμπά:

«Του κάνω πολλές ερωτήσεις, γιατί θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Υπήρχαν πολλές ομάδες που μου έκαναν προτάσεις, αλλά ήταν μέσης ποιότητας και θέλω να είμαι με τους καλύτερους. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο γιατί η καριέρα μου ήταν μεγάλη, αλλά αν έπρεπε να κερδίσω ένα Champions League θα ήταν κάτι πολύ παρόμοιο με αυτό που έκανα στον αθλητισμό».

(Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter