Ο Ντάνος πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Dior

Ο Ντάνος πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Dior

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (ο Ντάνος του Survivor) είναι ένα από τα πρόσωπα της διεθνούς καμπάνιας του οίκου Dior για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με ανάρτησή του ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης έκανε γνωστή τη συμμετοχή του στην καμπάνια του οίκου για την συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθειας του wemovement της Νάταλι Πόρτμαν για τα ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση όλων των γυναικών του κόσμου.

«Είναι απόφαση μετά από σκέψη, γκρεμίζω και φτιάχνω τα πάντα για την αγάπη. And you? What would you do for love?», λέει ο παίκτης του ριάλιτι στο βίντεο.

Μάλιστα όπως γράφει ο νικητής του Survivor στη λεζάντα κάτω από το βίντεο στο Instagram αλλά και στο Facebook για κάθε post ο Dior δωρίζει 1 ευρώ στην προσπάθεια της Νάταλι Πόρτμαν με όνομα wemovent.

https://www.instagram.com/p/Ba3j1aaAHOZ/

https://www.facebook.com/GiorgosAggelopoulosOfficialPage/videos/145013669451815/

AND YOU, WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?
For each post @diorparfums will donate 1$ to the charity WE in partnership with Natalie Portman to support the education of young women worldwide. So proud to be part of this lovechain #diorlovechain

Για κάθε ποστ με το #diorlovechain, η Dior προσφέρει 1$ στο WE και σε συνεργασία με την Natalie Portman,με σκοπό την μόρφωση νέων γυναικών παγκοσμίως.

Posted by Danos_ga on Montag, 30. Oktober 2017

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Instagram / Facebook

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter