O Ντέιβιντ Μπέκαμ ηθοποιός, ποζάρει με το γιο του! (Photos και Video)

O Ντέιβιντ Μπέκαμ ηθοποιός, ποζάρει με το γιο του! (Photos και Video)

O βασιλιάς της μπάλας δοκιμάζει την τύχη του στη μεγάλη οθόνη και στον βασιλιά Αρθούρο

Στους κινηματογράφους αναμένεται να δούμε στα τέλη Μαΐου τη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι «Ο Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού». Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και τα γρήγορα πλάνα σε συνδυασμό με τη μουσική μαρτυρούν ότι πρόκειται για μια ακόμα συναρπαστική ταινία του Γκάι Ρίτσι, στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, μεταξύ άλλων, τους Τσάρλι Χάναμ και Τζουντ Λο.

Αίσθηση προκαλεί, ωστόσο, η συμμετοχή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ταινία, ο οποίος μετά από προτροπή του φίλου του Γκάι Ρίτσι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην υποκριτική, κάνοντας τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός.

«Μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι σπουδαίος στη μεγάλη οθόνη. Τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο», δήλωσε ο Ρίτσι στο Reuters, στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, όταν ρωτήθηκε εάν ο Μπέκαμ έχει τη δυναμική να γίνει τόσο καλός στην υποκριτική όσο είναι στο ποδόσφαιρο.

Ο Μπέκαμ, ο οποίος έχει έναν μικρό ρόλο, είπε ότι ήταν «ωραίο που συμμετείχε στην ταινία» και ότι χάρηκε που δοκίμασε αυτή την «πρόκληση» για την οποία ο Γκάι Ρίτσι «τον έριξε στα βαθιά». «Πιστεύω ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει. Ξέρετε προφανώς, στις ταινίες του Ρίτσι ξέρεις τι θα πάρεις αλλά εδώ υπάρχουν μικρές εκπλήξεις, λίγη κωμωδία στην πορεία», είπε ο 42χρονος Βρετανός.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρευρέθη στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας, έχοντας στο πλευρό του τον μεγαλύτερο γιο του, Μπρούκλιν, που με υπερηφάνεια πόζαρε δίπλα στον πατέρα του στο κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/p/BT6oOQWhuu-/

It was a pleasure to work with the @kingarthurmovie team on such an amazing film #KingArthur

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

https://www.instagram.com/p/BTb3iDpBGcA/

On set for the @kingarthurmovie #KingArthur

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter