Ο Όμιλος FCA στο Classic Days

Ο Όμιλος FCA στο Classic Days

Τα μοντέλα του ομίλου FCA συνδέουν το παρελθόν με το παρόν στα “Classic Days” του Dyck Castle. Μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις κλασσικών αυτοκινήτων που πραγματοποιείτε στη Γερμανία την περίοδο 3-5 Αυγούστου.

Η σύνδεση μεταξύ της πλούσιας ιστορίας και των νέων μοντέλων της Alfa Romeo, θα εκφραστεί μέσω δύο αυτοκινήτων που ανήκουν στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της Alfa Romeo στο Arese, αλλά και της εντυπωσιακής Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Παράλληλα θα παρουσιαστούν μια σειρά κλασσικών αυτοκινήτων, αλλά και μοντέλα από τη σημερινή γκάμα του ομίλου, όπως το Abarth 695 Rivale limited edition και το Fiat 124 Spider S-Design.

Στο ετήσιο φεστιβάλ “Classic Days” (3-5 Αυγούστου), το οποίο πραγματοποιείται στο μεσαιωνικό κάστρο Schloss Dyck στη Γερμανία, η FCA Heritage, το τμήμα του ομίλου που σαν σκοπό έχει τη διατήρηση και ανάδειξη της πλούσιας ιστορίας των Ιταλικών μαρκών της FCA, θα παρουσιάσει μια εντυπωσιακή συλλογή κλασσικών αυτοκινήτων των Alfa Romeo, Fiat και Abarth. Ανάμεσα τους θα βρεθούν και δύο από τα κοσμήματα του μουσείου της Alfa Romeo στο Arese, η 33 ΤΤ 12 του 1975 και η 155 V6 Ti DTM του 1993. Τα αυτοκίνητα θα οδηγηθούν από δύο θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον Αρτούρο Μερζάριο, ο οποίος μάλιστα είχε κατακτήσει με την 33 ΤΤ12 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών το 1975 και τον Κριστιάν Μένζελ.

Δίπλα στα ιστορικά μοντέλα θα βρεθεί και η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, το πρώτο SUV της μάρκας, το οποίο είναι και το ταχύτερο μοντέλο στην κατηγορία του. Στο χώρο θα εκτεθούν και άλλα μοντέλα από την πλούσια ιστορία των εταιριών του ομίλου, όπως οι Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale (1963) και Giulia GTA (1965) και το Fiat 124 Sport Spider (1969). Τέλος στο φεστιβάλ θα βρεθούν και δύο νέα μοντέλα που συνεχίζουν την παράδοση των ιταλικών εταιριών στην κατασκευή αυτοκινήτων για τους λάτρεις του στυλ και της οδήγησης, το Abarth 695 Rivale και το Fiat 124 Spider S-Design. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter