Ο Οργανισμός Λιμένος στο πλευρό αθλητικών συλλόγων ΑμΕΑ

Ο Οργανισμός Λιμένος στο πλευρό αθλητικών συλλόγων ΑμΕΑ

Την οικονομική ενίσχυση 10 αθλητικών συλλόγων ΑμεΑ της Θεσσαλονίκης για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού αποφάσισε ομόφωνα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ ΑΕ), με στόχο η ελληνική σημαία να κυματίσει ακόμη πιο ψηλά στην Παραολυμπιάδα του Τόκιο το 2020.

Αναλυτικότερα, μετά από πρόταση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΘ ΑΕ, Πάνου Καρδαρά, αποφασίστηκε η στήριξη των 10 συλλόγων με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού αξίας 3000 ευρώ. Την οικονομική βοήθεια, καθώς επίσης και χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αθλητές, παρέλαβε σήμερα η υπεύθυνη της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Σοφία Ντζούβαλη, στη διάρκεια συνάντησης στην αίθουσα διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ.Καρδαράς επισήμανε: “Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΘ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε ομόφωνα την ενίσχυση των αθλητών ΑμεΑ Θεσσαλονίκης. Στόχος μας είναι οι παραολυμπιονίκες μας στην προσεχή Ολυμπιάδα του Τόκιο να υψώσουν την ελληνική σημαία ακόμα πιο ψηλά. Εύχομαι η φετινή χρόνια να είναι καλύτερη ιδιαίτερα για όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι το 2017 οι θυσίες γενικότερα του ελληνικού λαού θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς”._

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter