Ο Θωμάς Κοροβίνης, ο Κώστας Βαξεβάνης και ο Γιάννης Τριάντης γράφουν για τον Μάνο Ελευθερίου, στο Docville, την Κυριακή με το Documento

Ο Θωμάς Κοροβίνης, ο Κώστας Βαξεβάνης και ο Γιάννης Τριάντης γράφουν για τον Μάνο Ελευθερίου, στο Docville, την Κυριακή με το Documento

«Και στ’ ανοιχτά του κόσμου τα καμιόνια/ θα ξεφορτώνουν στην Καισαριανή/ πώς έγινε με τούτο τον αιώνα/ και γύρισε καπάκι η ζωή/ πώς το ’φεραν η μοίρα και τα χρόνια να μην ακούσεις έναν ποιητή». Ο Θωμάς Κοροβίνης, ο Κώστας Βαξεβάνης και ο Γιάννης Τριάντης αποχαιρετούν τον Μάνο Ελευθερίου.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Φιλίππων Θοδωρής Γκόνης μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για το θέατρο στην περιφέρεια, την «ανασκαφή» του Οιδίποδα και τις αρπαχτές.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Αναστασάκης και ο μεταφραστής Γιώργος Μπλάνας γράφουν στο Documento για την παράσταση «Ορέστης» του ΚΘΒΕ, που παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Η Ξανθή Γούναρη παρουσιάζει ένα πανόραμα των ελληνικών μικροζυθοποιών που χαρίζουν ξεχωριστές γεύσεις στον ουρανίσκο μας. Από το Καστέλι Κισσάμου έως τις Σέρρες και από την Κεφαλονιά έως τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Χίο, την Τήνο, τα Ιωάννινα, το Αργος και τη Σαμοθράκη, 46 μικροζυθοποιεία και οκτώ νομάδες ζυθοποιοί φτιάχνουν ελληνικές μπίρες.

Σκύρος, το μεγαλύτερο νησί των Σποράδων με τη μακραίωνη παράδοση περιμένει τον επισκέπτη να το ανακαλύψει. Ο καταπράσινος βορράς και ο σεληνιακός νότος, σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα νερά και τις υπέροχες παραλίες προσφέρονται για ιδανικές διακοπές. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter