Ο Πάγκαλος συμφωνεί με τους Σκοπιανούς: Ας ονομαστούν όπως θέλουν (Video)

Ο Πάγκαλος συμφωνεί με τους Σκοπιανούς: Ας ονομαστούν όπως θέλουν (Video)

Μπορεί δύσκολα να συμφωνήσεις με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, εξάλλου και ο ίδιος δύσκολα συμφωνεί με κάποιον, βρήκε όμως τελικά κάποιον να συμφωνήσει μαζί του και αυτός είναι ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων.

Γνωστός για τις ακραίες νεοφιλελεύθερες δηλώσεις του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ όχι απλά συμφωνεί με τον Ντιμιτρόφ, αλλά δεν έχει καμία αντίρρηση να ονομαστούν τα Σκόπια Αθήνα, Σπάρτη ή όπως γουστάρουν.

Επίσης έχει έναν καλό λόγο για τον ελληνικό λαό. Αν καταλάβαμε καλά, μιλάει για λαό ηλιθίων…

Πάντως για την Ιστορία, ίσως για τον κύριο Πάγκαλο να μην είχε σημασία και σε ποια χέρια βρισκόταν ο Αμντουλάχ Οτσαλάν που παραδόθηκε στην τουρκική ΜΙΤ. Όπως τώρα δεν έχει σημασία η ονομασία των Σκοπίων…

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Πάγκαλος τοποθετήθηκε για το θέμα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας χαρακτηρίζοντας -μεταξύ άλλων- πολύ σωστή τη θέση που πήρε ο υπουργός εξωτερικών της πΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, ότι η Ελλάδα δεν έχει την αποκλειστικότητα στη χρήση του όρου Μακεδονία.

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

«Είναι τιμή να μας αντιγράφουν. Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι».

Σε σχετική ερώτηση για την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και τον Πάνο Καμμένο για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα έκφρασης του λαού, ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε απαξιωτικά: «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

Όπως είπε, είναι «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για το τέλος των μνημονίων ενώ παράλληλα, επανέλαβε τη φράση για την οποία δέχθηκε σκληρή κρητική, το «όλοι μαζί τα φάγαμε», προσθέτοντας ότι «εγώ είμαι προφήτης, λέω πολύ έγκαιρα πράγματα, που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη».

Δείτε το βίντεο

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις στο 6:40

https://www.youtube.com/watch?v=SdoycBZXUvw

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter