Ο Παππάς της ΧΑ έφερε στα χέρια αντιεξουσιαστές – αστυνομία στην επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων (Photos)

Ο Παππάς της ΧΑ έφερε στα χέρια αντιεξουσιαστές – αστυνομία στην επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων (Photos)

Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί, στα Ιωάννινα, ανήμερα της 104ης επετείου για την απελευθέρωση της πόλης, κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Μπιζανομάχων, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επτά αστυνομικοί και να γίνουν πέντε προσαγωγές.

Ομάδα αντιεξουσιαστών που βρισκόταν στο μνημείο, άρχισε να φωνάζει αντιφασιστικά συνθήματα, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. ‘Οταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους απομακρύνουν, σημειώθηκε συμπλοκή και οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με τα κοντάρια από τις σημαίες που κρατούσαν. Με μώλωπες και θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο οι αστυνομικοί. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα πάρουν εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι ανησυχητική.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και ένας διαδηλωτής

Σε δηλώσεις τους, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν. Μάλιστα, ο κ. Στέφος ανέφερε πως η παρουσία ενός ανθρώπου, μέλους εγκληματικής οργάνωσης, που ψέλνει τον ύμνο των ναζί, είναι από μόνη της πρόκληση και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της δοξολογίας μέσα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, ο κ. Παππάς υπήρξε προκλητικός, καθώς με φασιστικό και ιταμό τρόπο αγνόησε το πρωτόκολλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter