Ο ΠΑΣ Γιάννινα «βύθισε» τον Πλατανιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «βύθισε» τον Πλατανιά

Ίσως το τελευταίο χαρτί του για την παραμονή στην κατηγορία έπαιξε στο στάδιο Περιβολίων των Χανίων ο Πλατανιάς στην 22η αγωνιστική της Super League, αλλά έπεσε πάνω σε έναν αποφασιστικό ΠΑΣ Γιάννινα και σε ένα μεγάλο σκόρερ της ομάδας των Ιωαννίνων που του στέρησαν κάθε δυνατότητα για να ελπίζει στο όνειρο.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-0, αφού ο Κόντε χρειάστηκε ένα τετράλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο (47΄, 51΄) για να σημειώσει δύο τέρματα και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, ενώ το σκορ έκλεισε στο 86΄ ο Μπέριος. Ο ΠΑΣ είχε ακόμη τρία δοκάρια και την ευκαιρία να πάρει μία πιο ευρεία σε σκορ νίκη από τον Πλατανιά που ελπίζει πλέον μόνο σε ένα θαύμα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, αφού κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κλιάιτς. Στο 3΄ ο Χαλκιαδάκης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Πλατανιάς «απάντησε» στο 18΄ με τον Ουντότζι που βγήκε τετ α τετ με τον Βελλίδη, αλλά δεν κατάφερε να τον «νικήσει». Στο 24΄ σουτ του Χαλκιαδάκη μπλόκαρε ο Κλιάιτς, ενώ στο 33΄ ο ΠΑΣ είχε άλλο ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Μπετρά.

Στο μέρος ημίχρονο «χτύπησε» ο… συνήθης ύποπτος της ομάδας της Ηπείρου, ο Ισπανός, Πέδρο Κόντε. Πρώτα στο 47΄, όταν το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή «βρήκε» σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα, και στη συνέχεια στο 51΄, όταν από μεταβίβαση του Χαλκιαδάκη πήρε την μπάλα από αριστερά και με πλασέ «νίκησε» τον τερματοφύλακα του Πλατανιά για να κάνει το 0-2. Στο 53΄ ο ΠΑΣ είχε και τρίτο δοκάρι σε γυριστό σουτ του Μιχαήλ.

Στο 86΄ οι Ηπειρώτες έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βιντάλ, ο Μπέριος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και «έγραψε» το 0-3 για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Πλατανιάς παρέμεινε έτσι ουραγός με 10 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ «έπιασε» στην 7η θέση τον Αστέρα Τρίπολης με 28. Ο Κόντε έφθασε τα 13 τέρματα και είναι επικεφαλής του πίνακα των σκόρερ μαζί με τους Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Κίτρινες κάρτες: Στάμου, Μαλσά, Πετρόπουλος – Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Χαλκιαδάκης, Βιντάλ

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (77΄ Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58΄ Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49΄ Κασάλιτσα), Πετρόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (76΄ Μπέριος), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71΄ Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (58΄ Γιάκος), Μπετρά, Κόντε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter