O πατέρας της 40χρονης που έχασε τη ζωή της στο ράφτινγκ, ξεσπά

O πατέρας της 40χρονης που έχασε τη ζωή της στο ράφτινγκ, ξεσπά

Απαντήσεις από τους υπεύθυνους για τον άδικο χαμό της κόρης του, ζητά  ο πατέρας της 40χρονης που πέθανε κάνοντας ράφτινγκ στον _x000D_
ποταμό Λάδωνα . 

Η γυναίκα
επέβαινε με ομάδα έξι ατόμων σε βάρκα η οποία έκανε κατάβαση του Λάδωνα
προς τη λίμνη. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό. Η άτυχη 40χρονη παρασύρθηκε στα νερά κάτω από κορμούς δένδρων όπου εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στη βάρκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalavrytanews, επέβαιναν και τα δύο παιδιά της γυναίκας, ηλικίας 10 και 12 ετών που διασώθηκαν. Το σώμα της 40χρονης εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιο κάτω από την ανατροπή της βάρκας.

Ο πατέρας του άτυχης γυναίκας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha. «Αυτό που συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ, τουμπάρισε η βάρκα, χτυπήσανε σε έναν κορμό. Είναι δυνατόν μια τέτοια εταιρεία να μου αφήσει το κορίτσι εκεί πέρα; Και να φύγουν… Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης. Ας έψαχναν το κορίτσι μου», είπε.

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Λέω ότι το κορίτσι μου είναι εκεί και θα πάω να το δω. Μεθαύριο τι θα γίνει (σ.σ.: την Τρίτη, στη νεκροψία-νεκροτομή στο νοσοκομείο του Ρίου). Αυτό σκέφτομαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου», πρόσθεσε.

Φωτογραφία: kalavrytanews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter