Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι ήταν Ναζί και βίαζε τον αδελφό του

Ο πατέρας του Κέβιν Σπέισι ήταν Ναζί και βίαζε τον αδελφό του

Σοκαριστικά στοιχεία για τα παιδικά χρόνια του Κέβιν Σπέισι και της οικογένειάς τους δίνει ο μεγαλύτερος αδελφός του ηθοποιού, Randall Fowler, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας τους ήταν ένας Ναζί βιαστής παιδιών και κακοποιούσε επί χρόνια τον γιο του, εν γνώσει της μητέρας τους.

 Ο Randall Fowler, λίγες ώρες μετά το σκάνδαλο περί σεξουαλικής παρενόχλησης του Κέβιν Σπέισι, το οποίο κατήγγειλε ο ηθοποιός Άντονι Ραπ, μίλησε αποκλειστικά στη Daily Mail, περιγράφοντας μια φρικτή πραγματικότητα.

Όπως είπε ο 62χρονος «μιμητής» του Ροντ Στιούαρτ και οδηγός σε λιμουζίνες, ο πατέρας τους, Thomas Geoffrey τον κακοποιούσε συστηματικά, εν γνώσει της μητέρας τους, σε ένα σπίτι «γεμάτο σκοτάδι και μιζέρια, ενώ ο Κέβιν προσπαθούσε να αποφύγει το τι συνέβαινε».

Υποστηρίζει ακόμη ότι ο ίδιος δεν έκανε παιδιά ώστε να μην κληρονομήσουν το «γονίδιο του βιαστή» από τον πατέρα τους, καθώς και ότι ο Κέβιν Σπέισι «δεν είχε αισθήματα» και στράφηκε στην ηθοποιία για να δραπετεύσει από τα οικογενειακά προβλήματα.

Τα παιδιά φώναζαν τον πατέρα τους «Το Τέρας» (The Creature) είπε, σημειώνοντας ότι κανένα από τα τρία δεν είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει με δύο τόσο διαταραγμένους γονείς. Για τον Σπέισι, δε, είπε ότι ήταν ένα «άδειο δοχείο» που δεν είχε ποτέ ουσιαστική σχέση με κανέναν, εκτός από τη μητέρα τους.

Ο πατέρας, Thomas Geoffrey Fowler, εντάχθηκε στο Ναζιστικό κόμμα της Αμερικής όταν τα αγόρια ήταν μικρά και μάλιστα «έφτιαξε» το μουστάκι του έτσι ώστε να μοιάζει στον Χίτλερ.

Όταν ο αδελφός του Σπέισι, μετά από χρόνια, αντιμετώπισε τη μητέρα του για το θέμα της κακοποίησης, εκείνη απλώς έμεινε σιωπηλή.

Ο πατέρας τους, μάλιστα, τον έβγαλε από τους προσκόπους όταν έμαθε ότι ο αρχηγός τους ήταν Εβραίος και συχνά τους «έκανε μαθήματα» υπέρ της ανωτερότητας της λευκής φυλής, ενώ αρνιόταν την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος.

Η μεγαλύτερη αδελφή τους, Julie, έφυγε από το σπίτι στα 18 της για να γλιτώσει από τα χέρια του πατέρα της, ενώ ο Σπέισι προσπαθούσε να τον εξευμενίζει κι έτσι η οργή του στράφηκε στον Fowler.

Όπως είπε: «Ο Κέβιν προσπαθούσε να αποφύγει αυτά που συνέβαιναν με το να «τυλίξει» τον εαυτό του σε μια συναισθηματική φούσκα κι έγινε πολύ πονηρός κι έξυπνος. Ήταν τόσο αποφασισμένος να αποφύγει τα χτυπήματα, που στο τέλος δεν έμεινε τίποτα μέσα του. Δεν είχε συναισθήματα».

Ο πατέρας ανάγκασε την οικογένεια να μετακομίσει 10 φορές από το Κολοράντο στο Νιού Τζέρσεϊ και τελικά στο Λος Άντζελες, ενώ δεν τους επέτρεπε να έχουν φίλους, διότι φοβόταν ότι αν κάποιος ερχόταν στο σπίτι θα έβλεπε τους τοίχους του γραφείου του, που ήταν γεμάτοι με φωτογραφίες από γυμνές γυναίκες και άντρες.

Στην πρώτη σεξουαλική επίθεση του πατέρα του εναντίον του, ο Fowler φώναξε για βοήθεια τη μητέρα του, η οποία όμως, αφού προσπάθησε για λίγο να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα, έφυγε.

Υποστηρίζει επίσης ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν αυτοκτόνησε, ήταν για να μπορεί να προστατεύει τον μικρότερο αδελφό του, τον Κέβιν.

Τελικά και αφού κακοποίησε και μια νεαρή συγγενή τους, ο πατέρας πέθανε στα 68 του. Ο Σπέισι ενημέρωσε τον αδελφό του και η μητέρα του είπε ότι δεν χρειαζόταν να πάει στην κηδεία.

Έκτοτε, σύμφωνα με τον Fowler, η σχέση του Σπέισι με τη μητέρα τους δυνάμωσε, ενώ η δική τους εξασθένησε.

Όταν πέθανε κι εκείνη, το 20013, ο Σπέισι την αποτέφρωσε με άλλο όνομα, προκειμένου να μην μαθευτεί στα ΜΜΕ.

(Πηγή και Φωτογραφίες: Daily Mail)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter