Ο πιο ύπουλος αμυντικός του κόσμου – Τσιμπούσε τους αντιπάλους με… βελόνα! (Video)

Ο πιο ύπουλος αμυντικός του κόσμου – Τσιμπούσε τους αντιπάλους με… βελόνα! (Video)

Κάθε αμυντικός έχει τον τρόπο του για να σταματήσει τον αντίπαλο. Άλλοι βασίζονται στη δύναμη, άλλοι στην ταχύτητα, άλλοι στην… αντίληψη της φάσης κι άλλοι στο ένστικτο. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι ένας Αργεντινός παίκτης επέλεξε την μέθοδο… βελόνα για να «φρενάρει» τους αντιπάλους του;

Κι όχι μόνο ο αθεόφοβος «τσιμπούσε» με μία βελόνα τους αντιπάλους επιθετικούς, αλλά το παραδέχθηκε κιόλας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, γεγονός που προκάλεσε την οργή του κόσμου.

Ο Φεντερίκο Αγιέντε, αμυντικός της Sport Racifico, ομάδας μικρής κατηγορίας, δεν έκρυψε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ότι χρησιμοποίησε αυτή την μέθοδο αρκετές φορές εναντίον των επιθετικών της Εστουντιάντες σε ματς κυπέλλου που έγινε την περασμένη Κυριακή. «Οι παίκτες πρέπει να είναι έξυπνοι εάν θέλουν να νικήσουν» είπε μεταξύ άλλων ο Αγιέντε, την ώρα που ο πρόεδρος του συλλόγου, Εκτορ Μονκάδα, δεσμεύτηκε ότι θα τον διώξει από την ομάδα.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Αυτό το γεγονός έχει αμαυρώσει την σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Θα τον διώξω» παραδέχθηκε ο Μονκάδα στην εφημερίδα «Clarin».

Η «Pacifico» επικράτησε με 3-2, αποκλείοντας την Εστουντιάντες από τη διοργάνωση. Οι παίκτες αποθεώθηκαν και ο κόσμος της μικρής πόλης της επαρχίας General Alvear τους υποδέχτηκε με τιμές «ηρώων» όταν επέστρεψαν από το Μπουένος Άιρες, όπου και διεξήχθη η αναμέτρηση. Η καλή ατμόσφαιρα, όμως, γρήγορα μετατράπηκε σε άσχημη μετά τα συγκεκριμένα νέα.

https://www.youtube.com/watch?v=PqHsH-vSnOQ

Ο Αγιέντε παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Κόρτομπα «Vorterix» την περασμένη Τρίτη, στη διάρκεια της οποία ανέφερε: «Πρέπει να παίζεις βρώμικα για να νικήσεις μεγάλα κλαμπ όπως η Εστουντιάντες» και συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι στους παίκτες της κορυφαίας κατηγορίας δεν τους αρέσει η επαφή, δεν τους αρέσει εάν κάνουμε καθυστέρηση ή, αν παίζουμε βρώμικα. Τρυπούσα συνέχεια τους παίκτες της Εστουντιάντες με μία βελόνα. Αυτός ήταν ο τρόπος που έπρεπε να το κάνω. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό, το ποδόσφαιρο είναι για τους έξυπνους», είπε ο παίκτης.

Σύμφωνα με τον ειδικό του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής, Τιμ Βίκερι, ο Αγιέντε είχε κρύψει δύο βελόνες στις επικαλαμίδες του. Η μία έσπασε, αλλά όταν ο διαιτητής ήταν στο άλλο μισό του γηπέδου, χρησιμοποιούσε την άλλη αρκετές φορές εναντίον του Κομομβιανού επιθετικού της Εστουντιάντες, Χουάν Οτέρο. Ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε στον ρέφερι του αγώνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Εξουδετέρωσα πλήρως τον Οτέρο. Θα πρέπει να μισεί», είπε ο Αγιέντε, ενώ αφού άκουσε τη συνέντευξη, ο Οτέρο περιέγραψε τον παίκτη ως «άσχημο άνθρωπο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter