Ο «πλούσιος αράπης» που άδειασε τη λευκή ρατσίστρια – Viral

Ο «πλούσιος αράπης» που άδειασε τη λευκή ρατσίστρια – Viral

Viral έγινε η ανάρτηση ενός μαύρου άνδρα, με την οποία εξιστορεί ακόμη ένα περιστατικό ρατσιστικής αντιμετώπισης στην Αμερική.

Ο Emmit Eclass Walker περίμενε στην ουρά στο γκισέ του αεροδρομίου Ronald Reagan, στην Ουάσιγκτον, όταν μια λευκή γυναίκα τον πλησίασε και του είπε με βεβαιότητα ότι προφανώς περιμένει σε λάθος σημείο, διότι εκεί ήταν η πρώτη θέση.

Όταν της έδειξε το boarding pass του, το οποίο ήταν όντως για την πρώτη θέση, σημειώνοντας μάλιστα ότι είχε φθάσει νωρίτερα στην ουρά και άρα εκείνη θα έπρεπε να περιμένει πίσω του, η γυναίκα συνέχισε να μην πιστεύει… στα μάτια της, μουρμουρίζοντας ότι προφανώς θα πρόκειται για κάποιον στρατιωτικό γι ΄αυτό και έχει το συγκεκριμένο… προνόμιο.

Ο Walker της απάντησε ότι είναι πολύ «μεγάλος» για να χωράει σε οποιοδήποτε στρατό, συμπληρώνοντας, και αδειάζοντάς την τελείως: «Είμαι απλώς ένας νέγρος με λεφτά».

Όσοι παρακολούθησαν τη σκηνή άρχισαν να χειροκροτούν, η ιστορία του Walker και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την… υπεράνω κυρία έγινε viral και φυσικά αντιμετωπίστηκε με θετικά σχόλια.

https://www.facebook.com/emmit.walker/posts/10214581842968775

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter