Ο Πολάκης καταγγέλλει την εφημερίδα «Δημοκρατία» και τις σχέσεις της με το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Πολάκης καταγγέλλει την εφημερίδα «Δημοκρατία» και τις σχέσεις της με το ΚΕΕΛΠΝΟ

«Εμετικό» χαρακτηρίζει ο Παύλος Πολάκης δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αναφέρεται σε συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, μιλώντας για λάσπη και διαστρέβλωση.

Παράλληλα αποδίδει τη στάση αυτή στις πρόσφατες αποκαλύψεις, σημειώνοντας:

«Όλα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου Novartis και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε».

Ταυτόχρονα στην ανάρτησή του στο Facebook επισυνάπτει φωτογραφίες με τα χρήματα «που εισέπραξε η εταιρεία και οι εφημερίδες που ανήκει η Δημοκρατία το έτος 2014 από το μαυσωλείο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ακολουθεί το δημοσίευμα και οι φωτογραφίες:

Όλα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου Novartis και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε…

Σημερινό δείγμα η εφημερίδα Δημοκρατία με ένα εμετικό δημοσίευμα για το μηχανολόγο μηχανικό Πανοτόπουλο Μπάμπη συνεργάτη μου για 1,5 χρόνο στο υπουργείο με ευθύνη για τα νοσοκομεία στο Αιγαίο και το ΕΚΑΒ ο οποίος σήμερα είναι εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ (ανώνυμη εταιρεία μονάδων υγείας) με αρμοδιότητα το νοσοκομείο Σαντορίνης. (φωτό 1)

Όλα εξηγούνται!!! Στις επόμενες φωτό φαίνονται καθαρά μερικά από τα ποσά που εισέπραξε η εταιρεία και οι εφημερίδες που ανήκει και η δημοκρατία το έτος 2014 από το μαυσωλείο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ .

Μην σπρώχνεστε παλικάρια !!! Έχει για όλους…. Δεν μας ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η λάσπη σας !!!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2024487561128048&id=100007004708966&pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter