Ο Πολάκης σχολιάζει τις σχέσεις Μητσοτάκη – Φρουζή/Novartis: Μούγκα ο ΣΚΑΙ!

Ο Πολάκης σχολιάζει τις σχέσεις Μητσοτάκη – Φρουζή/Novartis: Μούγκα ο ΣΚΑΙ!

Καυστικός είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τις σχέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Novartis και συγκεκριμένα με τον πρώην CEO της εταιρείας, Κωνσταντίνο Φρουζή.

Ο κ. Πολάκης σχολιάζει τα ιδιαίτερα φιλικά μέιλ (αλλά και πολιτικά υποστηρικτικά) που είχαν ανταλλάξει και τις σχέσεις του νυν προέδρου με τα ανώτατα στελέχη των φαρμακευτικών εταιρειών, όπως προκύπτει από αυτά για να ρωτήσει στο τέλος:

«Σκέψου να είχε στείλει κάνα τέτοιο μέιλ ο Φρουζής στον Αλέξη».

Και προσθέτει:

«Θάχαν σπάσει τα τζάμια του ΣΚΑΙ από τις φωνές των “δημοσιογράφων”!!!! Σήμερα μούγκαααα… για τα ντιλς του αφεντικού με το Mr NOVARTIS!!!»

Όλη η ανάρτηση στο Facebook:

Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσους CEO μαζεμένους φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών υγειονομικού υλικού εγώ που είμαι υπουργός Υγείας τρία χρόνια σχεδόν, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ !!!!

…και όχι γιατί δεν μπορούσα ή γιατί δεν το ζήτησαν !!!

Η διαφορά μας είναι στο ποιους ΘΕΛΩ να στηρίζομαι …….

ΥΓ . φαντάσου λέει να είχε στείλει κάνα τέτοιο μέιλ ο Φρουζής στον Αλέξη ….Θαχαν σπάσει τα τζάμια του ΣΚΑΙ απ τις φωνές των “δημοσιογράφων” !!!!! Σήμερα μούγκααααα …… για τα ντιλς του αφεντικού με το Mr NOVARTIS !!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2095006330742837&set=a.1386435318266612.1073741828.100007004708966&type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter