Ο Προαστιακός συνεχίζει να εκδίδει χάρτινα εισιτήρια και κάρτες – Θα ισχύουν κανονικά σε όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ

Ο Προαστιακός συνεχίζει να εκδίδει χάρτινα εισιτήρια και κάρτες – Θα ισχύουν κανονικά σε όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ

Χάρτινα εισιτήρια και κάρτες απεριορίστων διαδρομών συνεχίζει να εκδίδει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα εκδοτήρια του Προαστιακού καθώς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ο ΟΑΣΑ αδυνατεί «να προμηθεύσει με προϊόντα κομίστρου την ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το επιβατικό κοινό της Αττικής θα μπορεί να βρει τα παλιά χάρτινα εισιτήρια και τις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε όλα τα εκδοτήρια του Προαστιακού, στις ίδιες τιμές και με την ίδια διαδικασία που ίσχυε μέχρι τώρα. Τα προϊόντα κομίστρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα γίνονται κανονικά δεκτά σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα (μετρό, Ηλεκτρικός, λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ) του ΟΑΣΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωρεί στην έκδοση χάρτινων καρτών και εισιτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω της αδυναμίας της ΟΑΣΑ Α.Ε. να προμηθεύσει με προϊόντα κομίστρου την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα τα εκδοτήρια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας πωλούσαν εισιτήρια και μηνιαίες κάρτες τις οποίες προμήθευε η ΟΑΣΑ Α.Ε.).

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν μεταβολές στη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθηνών (στην αστική ζώνη ΟΑΣΑ) και ότι οι μηνιαίες χάρτινες κάρτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και τα εισιτήριά της θα γίνονται δεκτά από την ΟΑΣΑ Α.Ε. για τις μετεπιβιβάσεις σε άλλα συγκοινωνιακά μέσα (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία και Τρόλεϊ), όπως ίσχυε τα τελευταία χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter