O πρωθυπουργός στην Κρήτη:Ποιους θα συναντήσει;

O πρωθυπουργός στην Κρήτη:Ποιους θα συναντήσει;

Επί ποδός βρίσκονται τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, την προσεχή Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του cretalive.gr, η πρώτη επαφή με στελέχη και ψηφοφόρους θα γίνει στο Πολύκεντρο Μοιρών, θα ακολουθήσει επίσημη υποδοχή στη Γέργερη και το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα γίνει η ομιλία στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς”.

Ο πρωθυπουργός θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο και την επόμενη μέρα, την Τετάρτη, θα επισκεφθεί το Λασιθι και συγκεκριμένα την περιοχή της Κριτσάς, όπου θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο, όπου θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς, και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης

Το τελικό “φιξάρισμα” θα γίνει με την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από το εξωτερικό και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση από το γραφείο του.

Αύριο το μεσημέρι η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου παραχωρεί συνέντευξη τύπου για το τελικό πρόγραμμα ενώ εκκρεμεί εάν στο μεσοδιάστημα, δηλαδή μεταξύ Μεσαράς και ομιλίας στο “Ατλαντίς”, ο κ. Τσίπρας δει τελικά τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter