Ο Ψινάκης άφησε χωρίς… φαγητό 52 πυρόπληκτες οικογένειες του δήμου του!

Ο Ψινάκης άφησε χωρίς… φαγητό 52 πυρόπληκτες οικογένειες του δήμου του!

Φαίνεται ότι τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν σιγά-σιγά στο  Μάτι και τις γύρω γκρίζες περιοχές, οι τοπικοί “άρχοντες” δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό της αδιαφορίας και αναλγησίας. 

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεκάδες πυρόπληκτοι που φιλοξενούνται σε κατασκηνώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Ζούμπερι, βρέθηκαν από χθες να πρέπει να πληρώνουν το φαγητό τους. 

Παρότι η Αεροπορία είχε ενημερώσει τους αρμόδιους δήμους ότι η παροχή φαγητού θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος Αυγούστου εντούτοις ο Δήμος Μαραθώνα φέρεται, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Σκάι, να μην έχει κάνει καμία πρόβλεψη και επιπλέον να μην έχει ανταποκριθεί στο αίτημα για σίτιση που έχουν υποβάλει 52 πυρόπληκτες οικογένειες. 

 Στις κατασκηνώσεις φιλοξενούνται περίπου 150 άτομα και η δαπάνη για το φαγητό ανέρχεται για τον κάθε πυρόπληκτο στα 6 ευρώ.. Ο δήμος Ραφήνας ανταποκρίθηκε άμεσα στην συνέχιση παροχής δωρεάν γευμάτων για τις είκοσι οικογένειες που μένουν στις εγκαταστάσεις. Ωστόσο ο δήμος Μαραθώνα φέρεται να μην έχει δώσει καμία απάντηση για τις 52 οικογένειες του δικού του δήμου. Τη λύση για την ώρα έχει δώσει η Πολεμική Αεροπορία η οποία αποφάσισε να παρατείνει για ακόμα μια εβδομάδα τα δωρεάν γεύματα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter