Ο ραβίνος Φριζής ευχαριστεί τον Άδωνη για την στήριξη! (Video)

Ο ραβίνος Φριζής ευχαριστεί τον Άδωνη για την στήριξη! (Video)

Εύσημα από τον προκλητικό ραβίνο Μορντεχάι Φριζή έλαβε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνης Γεωργιάδης παρά το ότι μετά τις αντιδράσεις μάλλον θα ήθελε να ξεχαστεί το θέμα…

Ο ίδιος ο ραβίνος σε νέο του βίντεο -μετά τις αντιδράσεις- δηλώνει πως η πρεσβεία «κάνει τη δική της δουλειά (…) που είναι περισσότερο οι δημόσιες σχέσεις» και συμπληρώνει πως «τις τελευταίες ημέρες δέχεται πολλά μηνύματα υποστήριξης από πάρα πολλούς Έλληνες πατριώτες. «Ιδιαίτερα να θυμίσουμε από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη» λέει επί λέξει ο ραβίνος με τις ιδιαίτερα ακραίες απόψεις του.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης αναγκάστηκε να σβήσει τη μία από τις δύο αναρτήσεις στο Twitter, όπου χαρακτήριζε τις απόψεις του Ραβίνου «Αψογες», αφήνοντας απλά σε μία δεύτερη ανάρτηση την ομιλία του.

Για την ιστορία η πρεσβεία του Ισραήλ διαχώρισε τη θέση της από τις απόψεις του Ραβίνου Φριζή, όπως και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.

Και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, «άδειασε» χθες τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνη Γεωργιάδη.

Να θυμίσουμε ότι αφορμή για το παραλήρημα του ραβίνου αποτέλεσε η πρόσφατη επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στην πρεσβεία του Ισραήλ. Ο ραβίνος αποκάλεσε τα μέλη του Ρουβίκωνα «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απείλησε ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» πρόσθεσε μεταξύ άλλων στο ρυπαρό «διάγγελμά» του ο ραβίνος που ασπάζεται ανεπιφύλακτα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter