Ο Ράσελ Κρόου περιγράφει πώς «σοδόμισε» συμπρωταγωνίστριά του κατά λάθος ως μήνυμα ευαισθησίας για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο Ράσελ Κρόου περιγράφει πώς «σοδόμισε» συμπρωταγωνίστριά του κατά λάθος ως μήνυμα ευαισθησίας για τη σεξουαλική παρενόχληση

Την οργή του κοινού και της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (Australian Academy of Cinema and Television Arts) προκάλεσε η ομιλία του Ράσελ Κρόου στην τελετή της απονομής βραβείων της Ακαδημίας, όπου, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης εναντίον της σεξουαλικής βίας, περιέγραψε ένα άγνωστο περιστατικό με μια συμπρωταγωνίστριά του, θεωρώντας ότι κάνει χιούμορ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Jacqueline McKenzie, με την οποία εμφανίσθηκε στην ταινία Romper Stromper, το 1991.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, στην ταινία έπρεπε να υποδυθεί ότι σοδόμισε τη Jacqueline McKenzie και, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έσπασε το ειδικό προστατευτικό εξάρτημα που φορούν οι ηθοποιοί σε παρόμοιες σκηνές.

Δεν ήταν παρά στην πρεμιέρα της ταινίας όταν η –νεκρή πλέον- μητέρα της McKenzie τους είπε ότι στο δικό της μυαλό αυτό που έβλεπε ήταν ένας πραγματικός σοδομισμός. «Τέλος πάντων, αυτή ήταν μια ιστορία για την ευαισθησία», είπε ο Κρόου.

Η… προσπάθεια ευαισθητοποίησης που περιέγραψε θεωρήθηκε προσβλητική και δεν προβλήθηκε στην τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων, με τον ίδιο να απολογείται στη συνέχεια και να δηλώνει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν. «Η Jacqueline κι εγώ επιβιώσαμε από αυτό το περιστατικό στις αρχές της καριέρας μας επειδή προσέχαμε ο ένας τον άλλον. Η φιλία μας δυνάμωσε με το πέρασμα του χρόνου και πλέον είναι μια ιστορία με την οποία γελάμε» ανέφερε ο ίδιος.

Η ίδια η McKenzie τον υπερασπίστηκε στο Facebook, γράφοντας ότι ήταν μια πολύ άβολη στιγμή, ότι και οι δύο αστειευόντουσαν γι αυτήν και ότι σε καμία περίπτωση το «αστείο» του Κρόου δεν έχει να κάνει με την πολύ σοβαρή συζήτηση για τη σεξουαλική παρενόχληση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter