Ο Ρέτσος στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα

Ο Ρέτσος στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει τον Παναγιώτη Ρέτσο στην Μπαρτσελόνα! Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, που τον χαρακτηρίζει «αποκάλυψη» και υποστηρίζει ότι έχει εκπλήξει ευχάριστα τους ανθρώπους των Καταλανών που τον παρακολουθούν. 

«Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός της Λεβερκούζεν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, που εξακολουθεί να χτενίζει την παγκόσμια αγορά», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, συμπληρώνοντας: «Η τελευταία ανακάλυψη ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο ευέλικτος αμυντικός της Λεβερκούζεν, με ελληνικό διαβατήριο, που γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο αμυντικός του γερμανικού συλλόγου εξέπληξε ευχάριστα τον σκάουτερ της Μπαρτσελόνα και τον τεχνικό γραμματέα της ομάδας, Ρόμπερτ Φερνάντες. Είναι μία από τις αποκαλύψεις της Bundesliga, βασικός της ομάδας του Χέικο Χέρλιχ. Ήταν μια προσωπική επιλογή του Ρούντι Φέλερ».

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Ρόμπερτ Φερνάντες, συνοδευόμενος από το «δεξί του χέρι» Ουρμπάνο Ορτέγκα, παρακολούθησε επανειλημμένα την γερμανική ομάδα. Το ίδιο έκαναν και οι Πεπ Μποάδα και Αριέντο Μπράιντα.

«Ο Παναγιώτης Ρέτσος έγινε γνωστός στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που είχε προπονητές τόσο τον Πεπ Σεγούρα όσο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτοί έδωσαν πολύ ευνοϊκές αναφορές στην εξέλιξη του παίκτη που υπέγραψε στη Λεβερκούζεν την προηγούμενη σεζόν, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή τη χρονιά έχει παίξει σε 14 αγώνες και έχει δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες. Ο Έλληνας μπορεί να παίξει, όπως έδειξε και στην Μπάγερ, τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και στα πλάγια. Είναι 1,85, δυνατός και γρήγορος. Χρησιμοποιεί καλά στο κεφάλι και δεν είναι κακός από τεχνικής άποψης. Είναι ένας αμυντικός που «αμύνεται», όπως θέλει ο Βαλβέρδε», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter