Ο ρόλος του Νίκου Γεωργιάδη και το «κρυφό στρατηγείο του Μητσοτάκη»

Ο ρόλος του Νίκου Γεωργιάδη και το «κρυφό στρατηγείο του Μητσοτάκη»

Την ύπαρξη κρυφού επιτελείου της ΝΔ σε… κρησφύγετο στο Φιξ αποκαλύπτει η σημερινή «Δημοκρατία», περιγράφοντας μάλιστα το ρόλο του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος κατά τ’ άλλα είχε… αποπεμφθεί από την Πειραιώς έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση στην οποία κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση στη Μολδαβία.

«Το κρυφό στρατηγείο του Μητσοτάκη στην οδό Καλλιρόης» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας», η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση. «Οι μυστικές συσκέψεις με Νίκο Γεωργιάδη, Μαρέβα και Θεοδωρικάκο» συμπληρώνεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για το μυστικό επιτελείο της ΝΔ, το οποίο στεγάζεται στην οδό Καλλιρόης, πέριξ της περιοχής Φιξ. Το εν κρυπτώ επιτελείο απαρτίζουν «επιλεγμένοι κορυφαίοι συνεργάτες» ανάμεσά τους και ο Νίκος Γεωργιάδης, για τον οποίο -κατά τις πληροφορίες του Documento- έχει ήδη κρατηθεί θέση για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σε τομέα της πρώην περιφέρειας Β’ Αθήνας που κατατμήθηκε. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τη «Δημοκρατία», ο πρόεδρος της ΝΔ «μετρά πολύ» την άποψη του κατηγορούμενου για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, Νίκου Γεωργιάδη, ενώ ανάμεσα στους «κορυφαίους συνεργάτες» που απαρτίζουν το επιτελείο συγκαταλέγεται και ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Και πάλι κατά την εφημερίδα, παρούσα στις συνεδριάσεις αυτές είναι και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκλειστικά όμως, «όταν πρόκειται για θέματα που επιβάλλουν την ανάμειξή της» και συγκεκριμένα όταν «στοχοποιείται» από το ΣΥΡΙΖΑ ή τον φιλικό του Τύπο, ενώ «σποραδικών» το «παρών» δίνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Documento, στο… κρησφύγετο στεγάζονται, επίσης, οι μηχανισμοί προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα social media, με τις πηγές να επιμένουν πως εκτός από τους προαναφερθέντες, στις συνεδριάσεις παρευρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter