Ο Ρόμπερτ Πάτινσον το πρόσωπο της Dior

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον το πρόσωπο της Dior

Για ακόμα μία φορά ο οίκος πολυτελείας Dior Homme επέλεξε τον Ρόμπερτ Πάτινσον για τη νέα του διαφημιστική καμπάνια που θα «τρέξει» εντός του έτους για τη συλλογή ρούχων Black Carpet από τον σχεδιαστή Κρις Βαν Άσε, ο οποίος συμπληρώνει δέκα χρόνια στον γαλλικό οίκο μόδας.

Ο Πάτινσον μαζί με τους άλλους σταρ, που μεταφέρουν το «μήνυμα» του Βαν Άσε, όπως τον ράπερ A$AP Rocky, τον τραγουδιστή Μπόι Τζορτζ και τον ηθοποιό Ράμι Μάλεκ, φωτογραφήθηκε από τον άνθρωπο μύθο της μόδας, τον Καρλ Λάγκερφελντ, που ανέλαβε να αποτυπώσει στις φωτογραφίες το μελαγχολικό βλέμμα του 30χρονου Βρετανού ηθοποιού και το προκλητικά απαθές ύφος του.

«Οι πιο σκούροι τόνοι και η άψογη κομψότητα είναι τα δύο συνεκτικά στοιχεία της νέας συλλογής ρούχων που συνδυάζονται με την ελκυστική προσωπικότητα του Ρόμπερτ Πάτινσον και “φυλακίζονται” από τον φακό του Καρλ Λάγκερφελντ για την παρουσίαση της συλλογής @DiorHomme Fall 2017 Black Carpet» αναφέρει σε μία λεζάντα από τις φωτογραφίες του ηθοποιού που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό Instagram του οίκου πολυτελείας. Αυτή η διαφημιστική εκστρατεία του οίκου Dior είναι η τρίτη στην οποία συμμετέχει ο Πάτινσον.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter