Ο Σαμαράς στηρίζει το συλλαλητήριο – «Η Κυριακή θα είναι μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα»

Ο Σαμαράς στηρίζει το συλλαλητήριο – «Η Κυριακή θα είναι μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα»

«Η Κυριακή θα είναι μία μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Κυριακής, προσερχόμενος στη λειτουργία της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός διαφοροποιείται ευθέως από την επίσημη στάση της Νέας Δημοκρατίας που, αν και έχει δώσει το «ελεύθερο» σε βουλευτές της να συμμετάσχουν, εάν το επιθυμούν, στο συλλαλητήριο, εντούτοις δεν έχει ταχθεί επίσημα υπέρ της διοργάνωσης ούτε έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή της. Είναι η ακροδεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας εξάλλου που «σέρνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να διατυπώνει θέσεις που έρχονται σε αντίφαση με τον τρόπο που χειρίστηκε το Σκοπιανό η κυβέρνηση Καραμανλή, οδηγώντας την αξιωματική αντιπολίτευση σε ένα ακόμα επικοινωνιακό Βατερλό.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς δείπνησαν στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της περιοδείας του νυν προέδρου της ΝΔ σε Ηλεία και Μεσσηνία. Πληροφορίες ανέφεραν ότι οικοδεσπότης ήταν ο κ. Σαμαράς, ενώ μοναδικό θέμα συζήτησης οι εξελίξεις στο Σκοπιανό και η στάση που θα τηρήσει η ΝΔ, ενόψει και του συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter