Ο Σαμαράς χτυπάει το ντέφι κι ο Μητσοτάκης χορεύει

Ο Σαμαράς χτυπάει το ντέφι κι ο Μητσοτάκης χορεύει

Με την τακτική που ακολουθεί εδώ και 2 χρόνια έχει πείσει και τον πλέον δύσπιστο νεοδημοκράτη πως ο στόχος του είναι να επιστρέψει στην ηγεσία της ΝΔ… νικητής και τροπαιούχος. 

Ο λόγος φυσικά για τον πολλά βαρύ πολιτικό και διάσημο για την ακροδεξιά ρητορική του, Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός με το τελευταίο του άρθρο, στο οποίο ιεραρχεί ως άμεση προτεραιότητα την «ανάγκη συνεργασίας» με το Κίνημα Αλλαγής, έστειλε πολλαπλά και αυστηρά μηνύματα στην ηγεσία της ΝΔ.

Πρώτον, απευθυνόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, στον πρόεδρο της ΝΔ του λέει ότι δεν πιστεύει στα περί αυτοδυναμίας. Γι αυτό και του υποδεικνύει να συνεργαστεί με τους «πρόθυμους» φίλους του, όπως έκανε ο ίδιος το… αλησμόνητο 2012.

Δεύτερον, του έβαλε το ιδεολογικό πλαίσιο που πρέπει να κινηθεί. Πατρίδα, Θρησκεία, Τάξις και Ηθική και γενικώς…. Ελλάς-Ελλάς Αντώνης Σαμαράς. Στην περίπτωση που ο αρχηγός της ΝΔ αγνοήσει το «σαμαρικό μανιφέστο», τότε, με βάση τις κεκαλυμμένες πολιτικές απειλές που εμπεριέχονται (και) στο επίμαχο άρθρο, «μαύρο καλαματιανό φίδι που τον έφαγε».

Τρίτον και… φαρμακερό, ο μεσσήνιος πολιτικός σαλπίζει συναγερμό για να διώξουν τον «παλιό και λαϊκίστικο ΣΥΡΙΖΑ». Στο εύλογο ερώτημα που είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πως σχολιάζει τα καμώματα Σαμαρά, η απάντηση είναι απλή και… κινηματογραφική: «Σας χαιρέτησα; Δεν σας χαιρέτησα. Χαίρετε, τι κάνετε, καλά, ευχαριστώ». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter