Ο ΣΚΑΪ ξεπλένει την «οικογενειοκρατία» και η Ντόρα δηλώνει πως δεν σκοτίζεται ο Έλληνας αν γίνει ή όχι υπουργός (Video)

Ο ΣΚΑΪ ξεπλένει την «οικογενειοκρατία» και η Ντόρα δηλώνει πως δεν σκοτίζεται ο Έλληνας αν γίνει ή όχι υπουργός (Video)

«Είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια», ενδεχομένως και «μια χαρούμενη ατμόσφαιρα» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος μιας συνέντευξης της Ντόρας Μπακογιάννη στον ΣΚΑΙ και στον Δημήτρη Οικονόμου.

Εκεί όχι μόνον η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε ένα «συμμάζεμα» του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, όπου όλα πήγαν καλά – «χωρίς παραφωνίες»(!!!), αλλά προχώρησε και σε μία δήλωση η οποία σαφέστατα δείχνει πως όταν οι πολιτικοί θέλουν να έχουν επίγνωση της πραγματικότητας, μπορούν να το κάνουν.

«Δεν ξυπνά και δεν κοιμάται ο Έλληνας πολίτης με το πρόβλημα εάν θα γίνω εγώ υπουργός ή όχι» είπε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη, και κανείς δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει μαζί της. Μπορεί ωστόσο να ήταν μια προσπάθεια αποφυγής μιας καίριας ερώτησης. 

Η ίδια δήλωσε πως σέβεται και κατανοεί την απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για τον συμβολισμό της. Πρόσθεσε πως την είχε ενημερώσει εκ των προτέρων για την απόφασή του να μην περιλαμβάνεται κανένα μέλος της οικογένειάς του στο υπουργικό συμβούλιο της Ν.Δ. ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα.

Η κυρία Μπακογιάννη, έπλεξε το εγκώμιο της οικογένειάς της λέγοντας «Είμαι κόρη του μεγαλύτερου Έλληνα κοινοβουλευτικού – κατά τη γνώμη μου – και έχω μεγαλώσει με την αντίληψη ότι η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος και να σε βάζει στη βουλή… Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη βουλή των Ελλήνων».

Και ενώ η κυρία Μπακογιάννη προσπάθησε να δείξει μια σχετική «μετριοπάθεια» καλλιεργώντας το προφίλ της Ν.Δ κατά της οικογενειοκρατίας, ο κ. Οικονόμου εμφανίστηκε «βασιλικότερος του βασιλέως» σε μια προσπάθεια ξεπλύματος της οικογενειοκρατίας…

«Έχει παρεξηγηθεί αυτό που λέμε στην Ελλάδα, οικογενειοκρατία νεποτισμός… Είναι οικογενειοκρατία ένας άνθρωπος όπως είστε εσείς που έχετε μια τεράστια διαδρομή και μια τεράστια καριέρα; Οικογενειοκρατία είναι κάτι άλλο…», διερωτήθηκε ο κ. Οικονόμου 

Όχι, δεν είναι οικογενειοκρατία η παρουσία της κυρίας Μπακογιάννη, όπως προφανώς δεν είναι οικογενειοκρατία τα τόσα μέλη της οικογένειας σε δημόσιες και μη θέσεις…

Με απλά λόγια:

Δεν είναι αυτό που νομίζετε…

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter